Γλύκα… από χέρι

Εάν σας έλεγε κάποιος, στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, ότι κάποια μέρα θα μπορούσατε να ζωγραφίσετε με τα χεράκια σας το γλυκό των ονείρων σας και μετά να το φάτε, θα το πιστεύατε; Ναι λοιπόν, σωστά μαντεύετε. Χάρη στην ευρηματική εταιρεία Polaroid και το «μαγικό» της στυλό Polaroid CandyPlay 3D, μπορείτε πλέον να μετατρέπετε εύκολα και γρήγορα τις ζαχαροπλαστικές σας φαντασιώσεις σε λαχταριστές λιχουδιές, για τις στιγμές που θέλετε μεν να είναι γλυκές, να έχουν όμως και την απόλυτα δική σας, προσωπική αισθητική σφραγίδα.

Με το πρωτοποριακό αυτό στυλό μπορεί ο καθένας να σχεδιάσει τρισδιάστατα το γλυκάκι που λαχταρά σε όποιο σχήμα τού κάνει κέφι. Λουλούδια, φύλλα κάθε είδους, καπέλα, ίσως ακόμη μια εντυπωσιακή βασιλική κορώνα, ή ό,τι άλλο τέλος πάντων μας αρέσει, είναι μέσα στο πρόγραμμα της γλυκιάς δημιουργίας. Οι γεύσεις που προσφέρονται είναι έξι και δεν περιέχουν ζάχαρη.

Το νέο στυλό Polaroid CandyPlay 3D, παγκόσμια πρώτο gadget που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ό,τι θέλετε να φάτε.

Φράουλα, πορτοκάλι, σταφύλι, μήλο και η γεύση cola, αποτελούν αυτή την στιγμή τα όπλα στη γευστική φαρέτρα. Η διαδικασία δε, εξαιρετικά απλή: «Οπλίζουμε» το στυλό με τη φύσιγγα της αρεσκείας μας, κατόπιν ένα ειδικό φωτάκι LED ανάβει και ειδοποιεί ότι αυτή ζεστάθηκε και το περιεχόμενό της ρευστοποιήθηκε, εμείς πατάμε το κόκκινο κουμπί ώστε να αρχίσει η ροή, σχεδιάζουμε ό,τι θέλουμε, αφήνουμε να κρυώσει λίγο το γλυκό μας και, αυτό ήταν!

Για όσους τυχόν στερούνται καλλιτεχνικών εμπνεύσεων, η Polaroid φρόντισε να παρέχει επιλεγμένες προτάσεις για να σας ανοίξει τον δημιουργικό οίστρο και φυσικά, την όρεξη.

Το γεμίζουμε με χρωματιστά  φυσίγγια σε διαφορετικές γεύσεις.

Περισσότερα και νοστιμότερα, στο Polaroid website.

Aπό τη Μαρία Αρβανιτοπούλου