Γυναίκα με καμπύλες: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν καμπύλες; Διαβάστε το παρακάτω κείμενο διότι σας αφορά!

1. Τα σουτιέν σας δεν είναι ποτέ χαριτωμένα. Είναι σαν οι κατασκευαστές να νομίζουν ότι το μόνο χρώμα που οι νέες γυναίκες με καμπύλες θέλουν είναι το μπεζ. 
2. Ο κορσές! Είναι ο καλύτερός σας φίλος. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η μαμά σας -σας έβαλε να φορέσετε έναν κάτω από τα στενά σας φορέματα για να δείχνουν τέλειες οι καμπύλες σας και να κρύβονται αυτά τα παχάκια στα πλαϊνά.
3. Κανείς δεν μπορεί να σας δωρίσει ρούχα. Ποτέ δεν φοράτε ένα μόνο, συγκεκριμένο νούμερο σε παντελόνι ή φόρεμα και σε κάθε κατάστημα τα νούμερα είναι διαφορετικά.
4. Τα πολύ στενά φορέματα είτε σας φτιάχνουν είτε σας χαλάνε. Τονίζουν τις καμπύλες σας, κάτι που μπορεί να είναι καλό, αλλά πραγματικά τονίζουν πάρα πολύ τις καμπύλες σας και οι άνθρωποι μερικές φορές αισθάνονται ότι είναι κατάλληλο και επιτρεπτό να κάνουν σχόλια σχετικά με αυτό.
5. Τα παντελόνια ποτέ δεν έχουν το σωστό μέγεθος! Συνήθως εφαρμόζουν καλά στα οπίσθια και τους μηρούς σας, αλλά είναι πολύ μεγάλα για τη μέση σας.
6. Τα σορτσάκια κάνουν τη μαμά σας να ανησυχεί για εσάς. Τα πάντα φαίνονται πολύ κοντά επάνω σας και η μαμά σας πάντα θα το σχολιάζει αυτό.
7.Ποια είναι χαριτωμένα ρούχα εργασίας; Όλες σας οι φούστες και τα φορέματα καταλήγουν να είναι πάρα πολύ στενά και εφαρμοστά ή να μην δείχνουν κατάλληλα, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι είναι επιλογές που σχετίζονται με την εργασία.
8. Τα πουκάμισα με τα κουμπιά δεν κάνουν για εσάς. Φυσικά, τα κουμπιά ανοίγουν διαρκώς στη μέση μιας σημαντικής σύσκεψης. Αλλά το να φοράτε ένα νούμερο μεγαλύτερο δεν έχει ποτέ αποτέλεσμα, καθώς τότε έχετε αυτό το ανόητο εφέ σε σχήμα κουτιού στη μέση. Το ίδιο συμβαίνει με τα αμάνικα μπλουζάκια που σας κάνουν να φαίνεται ότι έχετε πολύ μεγάλο στήθος.
9. Το να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα στις μεταποιήσεις. Επειδή τα ρούχα ποτέ δεν εφαρμόζουν σωστά, ο ράφτης γίνεται ο καλύτερός σας φίλος.
10. Μια λέξη: κολάν! Επειδή οτιδήποτε με ελαστικό ύφασμα πάντα θα εφαρμόζει καλά και τίποτε άλλο ποτέ δεν σας κάνει.
11. Ο πισινός σας μπορεί να είναι κατάρα. Πραγματική κουβέντα: Δεν μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο ή να πάρετε το μετρό χωρίς κάποιος ανόητος τύπος στο δρόμο να νομίσει ότι ένα σφύριγμα είναι και φιλοφρόνηση. (Για να είμαστε ξεκάθαροι: Ξέρω ότι αυτό συμβαίνει σίγουρα στις άλλες γυναίκες επίσης!).
12. Υποτιμάτε το πόσο μεγάλοι είναι στην πραγματικότητα οι γλουτοί σας. Φυσικά, το να σκοντάφτετε στα τραπέζια και τις πόρτες και να χωράτε με δυσκολία ανάμεσα σε μικροσκοπικούς χώρους είναι ο εφιάλτης σας.
13. Πρέπει πάντα να αναπροσαρμόζεστε. Τα σορτσάκια σας μπαίνουν στον πισινό και οι φούστες σας πάντα σηκώνονται στο πίσω μέρος και αποκαλύπτουν τα προσόντα σας.
14. Αισθάνεστε παράξενες και διαφορετικές. Τα αμερικάνικα και ευρωπαϊκά πρότυπα ομορφιάς μας έκαναν πάντα να νιώθουμε ότι έχουμε παραπανίσια κιλά και ότι το να είμαστε αδύνατες είναι ο μοναδικός τρόπος για να είμαστε όμορφες. Δόξα τω θεώ που υπάρχουν διάσημες όπως η J.Lo.

Διαβάστε ακόμη: 

Αποκτήστε το τέλειο σώμα μπαλαρίνας στο σπίτι

Ελένη Πετρουλάκη: Να πώς διατηρεί αυτά τα καλλίγραμμα πόδια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram