Φιλανθρωπικός αγώνας για αστέγους στην πισίνα του Νέου Ψυχικού

Την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 9 πμ στην πισίνα του Νέου Ψυχικού, ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Τόνια Μαχαίρα διοργανώνουν κολυμβητικό event υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Νέου Ψυχικού. Σκοπός του είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα, ρούχα, τρόφιμα ή άλλα χρήσιμα πράγματα για τις ανάγκες των αστέγων.

Η πισίνα είναι χωρισμένη σε 6 διαδρομές, σε κάθε μία από τις οποίες θα γίνεται και διαφορετική δραστηριότητα με διαφορετικό αντίτιμο συμμετοχής.

• Διαδρομή 1: εκμάθηση τεχνικής από την Tόνια Μαχαίρα, τον Αλέξανδρο Τσόλτο και το Λευτέρη Παρασκευά. Κόστος 15 ευρώ. Διάρκεια εκμάθησης 20 λεπτά ανά συμμετέχοντα.
• Διαδρομή 2: 2ωρη κολύμβηση συνεχόμενη με διάλειμμα 5 λεπτών. Κόστος 15 ευρώ. (Θα υπάρχουν εθελοντές που θα μετρούν τα χιλιόμετρα που θα διανύει ο κάθε συμμετέχων.)
• Διαδρομές 3-4: 1 ώρα κολύμβηση συνεχόμενη χωρίς διάλειμμα. Κόστος 10 ευρώ. (Θα υπάρχουν εθελοντές που θα μετρούν τα χιλιόμετρα που θα διανύει ο κάθε συμμετέχων.)
• Διαδρομές 5-6: κολύμβηση σε μορφή σκυταλοδρομίας. Οι κολυμβητές θα επιλέγουν πόση ώρα θα κολυμπούν. Κόστος 10 ευρώ και μέγιστη ώρα κολύμβησης 15 λεπτά.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το event θα αγοραστούν έπιπλα και οικιακός εξοπλισμός σε τιμή κόστους από τα καταστήματα Ανδρεάδης Ηomestores.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα, ρουχισμό, έπιπλα ή οικιακό εξοπλισμό χωρίς να λάβουν μέρος στο event μπορούν να έρθουν από τις 9-12 πμ στο κολυμβητήριο όπου θα υπάρχει ειδικός χώρος διαλογής.

Τα αντικείμενα, τρόφιμα και τα έπιπλα θα δοθούν στη μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, υπεύθυνη για τη φροντίδα κοινωνικά επιβαρυμένων και αποκλεισμένων ανθρώπων. Παράλληλα με τη στέγαση σε πολυκατοικίες την οποία παρέχει, η οργάνωση καταβάλλει προσπάθειες προς όλες τις κατευθύνσεις για την κοινωνική ένταξη των αστέγων-φιλοξενούμενων με εργασιακή απασχόληση.

Η συμμετοχή μας θα είναι πολύτιμη.
Διαβάστε ακόμη: 

Mirror Mirror: Τα γυαλιά ηλίου που αγαπούν οι celebrities

Cara Delevingne: Γιατί έχει αρνηθεί ρόλους που της έχουν προταθεί για τον κινηματογράφο;