Το Famous Grouse κάνει το δώρο προσωπική υπόθεση

Κάθε χρόνο αναζητάς το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα είναι τόσο προσωπικό σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για εκείνους. Τις φετινές γιορτές το The Famous Grouse σε καλεί να φτιάξεις το πιο τέλειο δώρο για εσένα και τους φίλους σου. Το δημοφιλές ουίσκι σε καλεί να «πάρεις προσωπικά» την επιλογή δώρου χαρίζοντας τους μια personalized φιάλη του The Famous Grouse με το όνομα τους και τη δική σου προσωπική ευχή.

Η διαδικασία είναι απλή και διασκεδαστική!

Μπες στην νέα πλατφόρμα του The Famous Grouse και δημιούργησε εύκολα και γρήγορα τη δική σου famous ετικέτα με το όνομα του αγαπημένου σου προσώπου και τις δικές σου μοναδικές ευχές. Tο γνωστό ουίσκι αναλαμβάνει να σου στείλει τη δική σου personalized ετικέτα για να την τοποθετήσεις στη φιάλη και να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα.

Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις την ετικέτα που επιθυμείς σε επιλεγμένες κάβες και σε super market αλλά και στο Famous Grouse pop up store που λειτουργεί στο Golden Hall από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Μην περιμένεις. Μοιράσου από σήμερα τις Famous ευχές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Festive red: Τα πιο γιορτινά κόκκινα κραγιόν

Playroom #4: Το πιο cool fashion event γίνεται στο κέντρο της πόλης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram