Eva Mendes: Η διατροφή που τη βοήθησε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Eva Mendes η οποία έγινε μανούλα πριν από λίγο καιρό, κατάφερε σχεδόν αμέσως να επαναφέρει το καλλίγραμμο κορμί της στην αρχική του κατάσταση. Αλήθεια πώς το πέτυχε; Η 40χρονη ηθοποιός με το αξιοζήλευτο σώμα και τις σέξι καμπύλες δεν τρώει καθόλου κρέας ενώ έχει αδυναμία στο ψάρι και στο καστανό ρύζι. Έχει πει για πάντα αντίο στο λευκό ψωμί, στα λευκά μακαρόνια και στο λευκό ρύζι. Τόσο απλά. Πίνει πάρα (πάρα) πολύ νερό ενώ δεν ξεχνάει ποτέ να κάνει τα μαθήματα yoga της. Οι μόνες φορές που επιτρέπει στον εαυτό της να ενδώσει σε… διατροφικούς πειρασμούς είναι όταν η μητέρα της, της μαγειρεύει ισπανικά πιάτα (τα οποία και λατρεύει).

Διαβάστε ενδεικτικά το πρόγραμμα που ακολουθεί μία ημέρα.

Πρωινό:

Βρώμη χωρίς γλουτένη (1 χούφτα γεμάτη) με γάλα ρυζιού, 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και όσα περισσότερα φρούτα μπορεί.

Δεκατιανό: 

Καρύδια ή αμύγδαλα με 1 κούπα πράσινο τσάι

Μεσημεριανό:

Σαλάτα πράσινη με σολομό (175 γρ. ) και καλαμπόκι.

Απογευματινό σνακ:

1 φυσικό χυμό ανανά με κανέλα και ένα γιαουρτάκι (ναι, έχει γίνει μόδα το ελληνικό γιαούρτι)

Βραδινό:

Σαλάτα βραστών λαχανικών και κάποιο φιλέτο (ψαριού).

Διαβάστε ακόμη: 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: To μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα