Ετοιμάζετε νέο σπίτι; Να τι θα χρειαστείτε

Η αλλαγή-ανακαίνιση σπιτιού ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι είναι μια πολυέξοδη, αν και ευχάριστη, υπόθεση. Από τα τεχνικά & κατασκευαστικά μέρη, μέχρι την επιλογή των πιο χρηστικών αντικειμένων, πρέπει να σκεφτούμε πώς θα μοιράσουμε το budget μας, σε τι θα επενδύσουμε και φυσικά τι θα κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Όσον, αφορά, στο «ντύσιμο» του σπιτιού, δείτε τα απαραίτητα λευκά είδη που θα χρειαστείτε μπαίνοντας στο σπίτι σας.

Κρεβατοκάμαρα

1. Ξεκινώντας με τα σεντόνια, επιλέξτε 2-3 σετ βαμβακερά σεντόνια, από 100% βαμβάκι, ότι πιο αγνό και φιλικό προς το δέρμα, τα οποία θα εναλλάσσετε & φυσικά θα έχετε για πολλά χρόνια.
2. Συνεχίζοντας, θα χρειαστείτε απαραιτήτως ένα επίστρωμα. Το επίστρωμα ή αλλιώς προστατευτικό στρώματος, τοποθετείται πάνω από το στρώμα, το προστατεύει και φυσικά πλένεται εύκολα.
3. Επιλέξτε τα μαξιλάρια ύπνου με βάσει τις προτιμήσεις σας. Η επιλογή μαξιλαριού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Βεβαιωθείτε ότι το μαξιλάρι που θα επιλέξετε θα σας προσφέρει έναν καλό και ευχάριστο ύπνο.
4. Όσον αφορά τα σκεπάσματα, ο σταρ της χειμερινής σεζόν είναι το πάπλωμα και μην αμελήσετε να αγοράσετε μια παπλωματοθήκη, για να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για χρόνια.

Nima Μαξιλάρι
Μπάνιο

Για το μπάνιο σας επιλέξτε κάποιες πετσέτες, σε διάσταση προσώπου (50x100cm) και σώματος (70x140cm). Μαζί θα χρειαστείτε και 2-3 πατάκια μπάνιου. Μπορείτε να βρείτε και πιο λεπτά σε στυλ πετσέτας, όπως των ξενοδοχείων που στεγνώνουν εύκολα, για να χρησιμοποιείτε βγαίνοντας από το μπάνιο ή και πιο αφράτα με σχέδιο για τον υπόλοιπο χώρο. Τέλος, επιλέξτε και μια κουρτίνα μπάνιου, τις οποίες θα βρείτε στα πιο ευφάνταστα σχέδια!
Κουζίνα-Καθιστικό
Για την κουζίνα σας, θα χρειαστείτε σίγουρα κάποιες πετσέτες. Ταυτόχρονα, επιλέξετε μερικά τραπεζομάντηλα για το καθημερινό φαγητό.
Για το σαλόνι σας, σαν πρώτη λύση, βρείτε οικονομικά ριχτάρια, για να ξαπλώνετε άνετα στους καναπέδες σας χωρίς να σας απασχολεί μην λερώσετε.
Και καταλήγουμε στο μεγάλο ζήτημα της κουρτίνας. Πλέον η αγορά κουρτίνας μπορεί να είναι μια εύκολα υπόθεση, με τις δεκάδες, οικονομικές κουρτίνες που κυκλοφορούν στην αγορά, οι οποίες είναι έτοιμες για κρέμασμα. Και φυσικά αν τις βαρεθείτε τις αλλάζετε πολύ εύκολα!

Διαβάστε ακόμα:

Home Decor: Τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε και πώς να τα αποφύγετε

Dream House: Το υπερπολυτελές σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West