Έρευνα: Αυτοί είναι οι λόγοι που το sex κάνει καλό στην υγεία

Αν θέλετε να είστε πάρα πολύ υγιείς, εξαιρετικά ευτυχισμένοι και εξωφρενικά δημιουργικοί θα πρέπει να κάνετε σεξ τακτικά. Μελέτες του Elite Daily έδειξαν ότι η ιδανική συχνότητα σεξ για την υγεία, την ευτυχία και τη δημιουργικότητά σας είναι μια φορά την ημέρα. Μια ακόμη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που φτάνουν σε κορύφωση τουλάχιστον μια φορά την ημέρα έχουν 50% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ιατρικούς λόγους από όσους έχουν ερωτική επαφή μια φορά την εβδομάδα ή το μήνα.

Επιπλέον, από μια άλλη έρευνα πάνω στην ευτυχία ανακαλύφθηκε ότι οι ενήλικες που κάνουν έρωτα με το ξυπνούν το πρωί είναι όχι μόνο πιο δραστήριοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά επίσης έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα από όσους απλά διαλέγουν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα τοστ πριν κατευθυνθούν προς την πόρτα.

Και έπειτα σε ό, τι αφορά τη δημιουργικότητα, μια αναφορά στο Psychology Today μίλησε για μια μελέτη όπου μετρήθηκε η δημιουργικότητα αφού ερωτήθηκαν οι συμμετέχοντες να φανταστούν μια μεγάλη βόλτα στην παραλία με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή μια γρήγορη συνεύρεση με έναν άγνωστο. Μαντέψτε ποιο από τα δύο τους έκανε πιο δημιουργικούς; Η συνεύρεση. Η σημασία όλου αυτού; Χμ, Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο και το ό, τι εξακολουθείτε να διαβάζετε και να μην κάνετε σεξ είναι προβληματικό. Κάντε το!

Διαβάστε ακόμη: 

Κι όμως! Η Αmal Alamuddin φλερτάρει πίσω από την πλάτη του George Clooney

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram