Έρχεται το The Meet Market – 2 Weekends of Christmas!

Έρχεται το The Meet Market! Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

 The Meet Market – 2 Weekends of Christmas!

Για 2 ολόκληρα Σαββατοκύριακα, στο επιβλητικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών, στην καρδιά της Αθήνας παρουσιάζονται πάνω από 150 περίπτερα τοπικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα, ιδανικά για τις απαραίτητες γιορτινές αγορές!

Ανάλογα με το Σαββατοκύριακο που θα επιλέξετε να το επισκεφθείτε θα βρείτε και ένα διαφορετικό Meet Market!

Αυτά τα Χριστούγεννα το Meet Market θα σχεδιαστεί σε 2 μέρη. To 1ο μέρος, το Σάββατο 14 έως και την Κυριακή 15 Δεκέμβρη θα έχει διαφορετικό line up εκθετών από το 2ο μέρος, δηλαδή από το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκέμβρη. Επισκεφτείτε το και στα δύο διήμερα για να βρείτε πάνω από 150 διαφορετικά brands σχεδιαστών, παραγωγών και μικρο-επιχειρήσεων απ’ όλη την Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά και από το εξωτερικό!

Για πρώτη φορά στο Meet Market θα κάνουν μια guest εμφάνιση τα Street Food n’ Tunes που διοργανώνει η υπερδραστήρια ομάδα του deBόp. Αφεθείτε στα έμπειρα πλέον χέρια τους και δοκιμάστε απ’ όλα τα street food περίπτερα που θα φέρουν μαζί τους!

…Το ζεστό κρασί θα ρέει, όπως και τα υπόλοιπα ποτά με διαμορφωμένα happy hours, όπως φυσικά και η μουσική με non stop dj sets από τους αγαπημένους μας djs! Δώρα θα υπάρχουν για όλους στο Κεντρικό Ταμείο – Info Point της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και 3 καλαθιών με δώρα από τους εκθέτες που 3 τυχεροί θα νικήσουν έπειτα από κλήρωση!

Και ας μην ξεχνάμε πως το Meet Market είναι family friendly, έτσι μέσα από μια ξεχωριστή συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ωδείου, τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν παίζοντας με τα διαδραστικά εκθέματα του μουσείου του θα παραμένει ανοιχτό από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ!

The Meet Market – 2 Weekends of Christmas στο Ωδείον Αθηνών

Feat. Street Food n’ Tunes powered by Debop

Πολυχώρος Ω2 , Ελληνικό Παιδικό Μουσείο & Περιστύλιο

Σάββατο 14 & Κυριακή 15 και Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Ωράριο: 11.00 – 23.00 όλες τις ημέρες

Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β’ & Ρηγίλλης 17-19, Αθήνα 106 74