Επιστροφή σε μια καλύτερη καθημερινότητα μετά τις διακοπές με το ΑΥΡΑ Challenge

 

Η επιστροφή στην πόλη και στο γραφείο μετά από τις διακοπές συνήθως φαντάζει κάτι δύσκολο. Από τις δουλειές στο σπίτι που σε περιμένουν, μέχρι τα email που έχουν γίνει βουνό καταλήγεις να ξεφυσάς λέγοντας «καλύτερα να μην είχα πάει διακοπές». Εάν βέβαια είσαι από τις τυχερές και ο ενθουσιασμός των διακοπών δεν σε έχει εγκαταλείψει ακόμα, μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με καλύτερη διάθεση ενώ αν πάλι δεν πέρασες και τόσο καλά, μάλλον σε κυριεύει το αίσθημα του να μην ξαναπάς ποτέ.

Το σημαντικό είναι, είτε πέρασες καλά είτε όχι, να αξιοποιήσεις την ενέργεια που μάζεψες, τον ήλιο που ρούφηξες και την θάλασσα ή τον αέρα στο βουνό που σε αναζωογόνησε και να γεμίσεις τα αποθέματά σου για την νέα «σχολική χρονιά» που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

avra, challenge

Για να σε βοηθήσουμε να επιστρέψεις σε μια καλύτερη καθημερινότητα, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

  • Βάλε πλυντήριο: Ω ναι! Μπορεί να σου ακούγεται το πιο βαρετό πράγμα του κόσμου όμως είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις επιστρέφοντας από τις διακοπές!
  • Πάρε μια extra ημέρα άδεια ή επέστρεψε από τις διακοπές μία ημέρα πριν πας ξανά στη δουλειά για να προσφέρεις χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί στην αλλαγή.
  • Πήγαινε μισή ώρα νωρίτερα στο γραφείο: Έτσι, θα έχεις τον χρόνο να δεις με άνεση τα email σου, να φτιάξεις το πρόγραμμα της ημέρας και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Extra tip: Βάλε την αγαπημένη φωτογραφία από τις διακοπές στο Desktop σου για να σε «ταξιδεύει» όποτε την κοιτάζεις.
  • Δες φίλους: Συνάντησε την παρέα σου και πείτε τα νέα σας. Άλλωστε οι φίλοι μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση!
  • Οργάνωσε την επόμενη εξόρμηση: Είναι ωραίο να προσμένεις κάτι. Οι διακοπές δεν είναι μόνο καλοκαιρινές! Οι μικρές εξορμήσεις μπορούν να σου αλλάξουν τη διάθεση και να σε γεμίσουν ενέργεια με έναν μαγικό τρόπο.
  • Κάνε μικρές καθημερινές αλλαγές που κάνουν την ουσιαστική διαφορά: για το σώμα, το πνεύμα και τη διάθεσή σου

avra, challenge

Με ελάχιστο χρόνο και ενέργεια μπορείς να διατηρείς το σώμα σου υγιές, χαρίζοντάς του την ενυδάτωση, την ισορροπία ή την αναζωογόνηση που χρειάζεται απλά αλλάζοντας συνήθειες. Βάλε το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο ή το τρέξιμο στη ζωή σου πριν ή μετά το γραφείο.  Υιοθέτησε σωστή διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα και νερό! Κοιμήσου τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα και νιώσε τα ευεργετικά οφέλη στο σώμα, το πνεύμα και τη διάθεσή σου.

Αν σου μοιάζει δύσκολο δεν είναι! Το ΑΥΡΑ Challenge είναι εδώ για να σε εμπνεύσει με πολλά πρακτικά tips για να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που εσύ επιθυμείς. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ακολουθήσεις ό,τι πιστεύεις πως θα σε ωφελήσει περισσότερο! Ανακάλυψε ιδέες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου, στο www.avrachallenge.gr και δέξου την #‎AvraChallenge πρόκληση που σου ταιριάζει.

Μέσα από τα αναζωογονητικά #‎AvraKatheMeraGiaSena tips, θα κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη όλη τη χρονιά μέχρι τις επόμενες διακοπές!