Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά: Μία ταινία από τον σκηνοθέτη του Chocolat

Μία οικογένεια Ινδών φεύγει από την πατρίδα της καθώς αναγκάζεται να μετακομίσει στη Νότια Γαλλία. Εκεί θα κάνουν αυτό που ξέρουν.. θα ξεκινήσουν να δουλεύουν σε ένα Ινδικό εστιατόριο στο οποίο θα δώσουν όλο το πάθος και την αγάπη που έχουν για τη μαγειρική. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει είναι ο ανταγωνισμός ο οποίος είναι σκληρός και ανελέητος. Ακριβώς απέναντί τους υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα ακριβό γαλλικό εστιατόριο το οποίο θα πρέπει να ανταγωνιστούν. Ποιος θα βγει άραγε νικητής;

Πρόκειται για μία όμορφη ταινία που θα σας χαλαρώσει και θα σας μεταφέρει υπέροχες εικόνες και μυρωδιές.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο σκηνοθέτης του “Chocolat”, Lasse Hallstrom και στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Hellen Mirren, o Om Puri, ο Manish Dayal, η Charlotte Le Bon και ο Amit Shah. Παραγωγοί είναι ο Steven Spielberg και η Oprah Winfrey.

«Τη στιγμή που ξεκινάς να μιλάς με γαλλική προφορά, ακούγεσαι γελοία, γιατί μας αρέσει να κοροϊδεύουμε τους Γάλλους. Ήθελα να παίξω πολύ το ρόλο μου στη γαλλική γλώσσα, αλλά δεν έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο. Είχα πλήρη συνείδηση του τι έκανα. Ευτυχώς πρόκειται για κωμωδία και το κοινό μπορεί να γελάσει με την Μαντάμ Μαλορί», είπε η Hellen Mirren για το ρόλο της.

Διαβάστε ακόμα:

12 tips για να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας ζωντανό

Work S.O.S: Πως να καταπολεμήσω το στρες της δουλειάς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram