Κατά καιρούς η Έλλη Κοκκίνου «παλεύει» με τα επιπλέον κιλά, αλλά πάντα βγαίνει νικήτρια – τα τελευταία χρόνια η βελόνα της ζυγαριάς της δεν ξεκολλάει από τον αριθμό «56». Η Έλλη λοιπόν, αποκάλυψε στο περιοδικό Tv Stars, πώς κατάφερε να χάσει γύρω στα 20 κιλά βγάζοντας μια και καλή από την ζωή της την γλουτένη. Η δίαιτά της βασίζεται αποκλειστικά σε τρόφιμα που δεν διαθέτουν το συστατικό της γλουτένης όπως το σιτάρι, το σιμιγδάλι, το πλιγούρι, το αλεύρι και προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτά όπως αλλαντικά, τυριά και κατεργασμένα κρέατα. Επίσης, έχει πει αντίο στο κανονικό ψωμί καθώς και στα αλκοολούχα ποτά. ]]>