Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχανε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της;

«Δεν μου αρέσει και δεν θα έκανα ποτέ κάτι ακραίο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελένη Μενεγάκη. Η μητέρα τεσσάρων πλέον παιδιών, όπως είναι γνωστό σε κάθε εγκυμοσύνη της έπαιρνε κατά μέσο όρο περίπου 15 κιλά και με σωστή διατροφή κατάφερνε πάντα να επαναφέρνει το σώμα της στην αρχική του κατάσταση.

Ποια ήταν όμως τα μυστικά της διατροφής της; Πρώτα από όλα η ωραία Ελένη έλεγε «ναι» σε πολλά και μικρά γεύματα, έλεγε «όχι» σε σοκολάτες και γλυκά ενώ οι υδατάνθρακες ήταν περιορισμένοι από το μενού της. Επιπλέον, η 45χρονη πίνει πάντα πάρα πολύ νερό, τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, ενώ ο αγαπημένος της πρωινός καφές δεν περιλαμβάνει ποτέ ζάχαρη. Οι σαλάτες που της αρέσουν είναι οι πράσινες, με αυστηρά μία κουταλιά της σούπας λάδι, ενώ το ψωμί που επιλέγει είναι ολικής άλεσης.

Διαβάστε ακόμη:  

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά τον τοκετό: «Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία»

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα