Αυτά είναι όλα τα fitness μυστικά της Ελευθερίας Ελευθερίου

NDP Photo Agency

Η Ελευθερία Ελευθερίου που έχει κερδίσει όλες τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, είναι αναμφισβήτητα η pocket size τραγουδίστρια της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Οι διαστάσεις της, μπορούν να συγκριθούν άνετα, μόνο με εκείνες της Kylie Minogue, σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό όμως δεν έχει την παραμικρή σημασία, μια και τα ακριβά αρώματα, όπως λέει εδώ και χρόνια ο σοφός λαός, μπαίνουν πάντα σε μικρά μπουκαλάκια.

Αν και η ίδια δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με το βάρος της, τα τελευταία χρόνια είχε πάρει, λόγω πολλών παραγόντων, δώδεκα ολόκληρα κιλά.

Αυτό το νούμερο, για μια μικροκαμωμένη γυναίκα όπως εκείνη, ακούγεται υπερβολικό.

Για να τα χάσει, ξέχασε μια και καλή της διατροφικές της αδυναμίες, τα γλυκά -ειδικότερα οι σοκολάτες- τα τηγανιτά, τα λιπαρά και τα ψωμιά, και ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα.

Εννοείται πως παράλληλα γυμναζόταν συστηματικά.

Όλα άρχισαν όταν ετοιμαζόταν να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό της Eurovision.

«Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο στερήθηκα όλες τις μεγάλες αδυναμίες μου και ζούσα μόνο με νερόβραστο ρύζι, ψητό κοτόπουλο και ψάρι. Πλέον, μετά από τον αγώνα που έδωσα τότε, μπορώ να φάω κανονικά, γιατί έφτιαξα το μεταβολισμό μου. Τρώω ακόμα και γλυκό, χωρίς στιγμή να σκέφτομαι τις επιπτώσεις του στο σώμα μου», έχει δηλώσει γεμάτη ενθουσιασμό η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Μια ματιά εδώ: Αλκαλική Δίαιτα: Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά ακολουθώντας τη διατροφή της Victoria Beckham