ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas & My Market: Στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη

Αρχείο InStyle

Μία σημαντική «Κίνηση Αγάπης» έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν, από τις 30 Οκτωβρίου 2013 έως τις 11 Ιανουαρίου 2014, οι πελάτες των καταστημάτων My market. Η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό κι εκείνο που θα έπρεπε να διαφυλάσσουμε κάθε τρόπο, αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα για πολλές ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, που λόγω των πιο αντίξοων συνθηκών όπως η ανεργιά ή, η έλλειψη στέγης, στερούνται τη δυνατότητα μιας επαρκούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με κίνητρο να σταθεί στο πλευρό όσων το έχουν πραγματική ανάγκη, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, με αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων της, συνολικής αξίας 20€ – αποκλειστικά στα καταστήματα My market – δεσμεύεται να διαθέτει 1€ για ετήσιες κάρτες υγείας της ασφαλιστικής εταιρίας MetLife Alico, οι οποίες θα διανεμηθούν σε πάνω από 200 άστεγους συνανθρώπους μας. Η διανομή των καρτών θα γίνει από τη ΜΚΟ Κλίμακα στο πλαίσιο της δράσης της «Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων», ενώ επωφελούμενοι των καρτών θα είναι άστεγα άτομα, με προτεραιότητα εκείνα που χρήζουν άμεσης ή και συστηματικής ιατρικής φροντίδας.

Οι κάρτες υγείας θα περιλαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις βασικές ειδικότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, συντονισμό ραντεβού για τα τακτικά περιστατικά σε συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών και κλινικών, δωρεάν προληπτικό έλεγχο ετησίως στα συμβεβλημένα ιατρικά κέντρα και 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο ιατρικής υποστήριξης.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση της, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas σε συνεργασία με τα My market, αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία, σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.