ΔΩΔΩΝΗ: 52 χρόνια παράδοση στη γεύση

52 χρόνια από την ίδρυση της το 1963, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να εξελίσσει τη μοναδική της ιστορία. Πιστή στην παράδοση και με σεβασμό στην κληρονομιά της, σήμερα καλύπτει πλήρως τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών για προϊόντα 100% ελληνικά και αγνά, ταυτίζοντας το όνομά της με την υπεροχή στη γεύση και την υψηλή ποιότητα.

Με μια ευρεία γκάμα που μετράει 9 κατηγορίες αμιγώς ελληνικών προϊόντων και 80 ξεχωριστούς κωδικούς, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία, έχει κερδίσει τη δική της μοναδική θέση στο τραπέζι των καταναλωτών, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις, που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο νόστιμη και ξεχωριστή.

dodoni, products, 1

Μέσα από την ιστοσελίδα, www.dodoni.eu, η ΔΩΔΩΝΗ μετατρέπει καθημερινά την παράδοση αυτή σε τέχνη της γεύσης, προσκαλώντας τους καταναλωτές εντός και εκτός της Ελλάδας να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνταγές, ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και για κάθε ιδιαίτερη περίσταση, συνδυάζοντας παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και πρώτες ύλες με μία μοντέρνα προσέγγιση.

Η «συνταγή» για την ανάδειξη της ΔΩΔΩΝΗ σε συνώνυμο της ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης στηρίζεται σε συστατικά ισχυρά και διαχρονικά, όπως είναι η πίστη στην παράδοση, η επιμονή στην αγνότητα των πρώτων υλών και ο σεβασμός στον καταναλωτή, στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή και ασύγκριτη για τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε ακόμα:

Greige: Η Φθινοπωρινή συλλογή της Bobbi Brown που μας ξετρέλανε

Sarah Jessica Parker και άλλες 8 κυρίες που αψηφούν τον χρόνο και παραμένουν για πάντα νέες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram