Δείτε το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μέσα από video που τράβηξε ο ίδιος

Είναι αλήθεια ότι η αισθητική του έχει επηρεάσει κατά ένα μεγάλο μέρος της γενιά μας -εννοώντας τους νέους ηλικίας από 30 και πάνω (μη πούμε και μικρότερους). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάντα έφερε στις σειρές που σκηνοθετούσε και πρωταγωνιστούσε στην τηλεόραση έναν διαφορετικό αέρα: είτε μέσω της μουσικής που χρησιμοποιούσε στα soundtracks -που πάντα επιμελείται ο ίδιος- είτε μέσω της διακόσμησης των σπιτιών είτε μέσω των ονομάτων των πρωταγωνιστών.

Ειδικά η διακόσμηση και η επίπλωση των σπιτιών που κατοικούσαν οι πρωταγωνιστές της εκάστοτε σειράς έχει σχολιαστεί έντονα, καθώς ήταν πάντα αψεγάδιαστη με σαφείς αναφορές στις αμερικάνικες τάσεις -ποιος δεν θυμάται τις άπειρες κορνίζες που βάζει πάντα στον τοίχο δίπλα στις σκάλες-και πολλές φορές δεν “συμφωνούσε” με την οικονομική κατάσταση των ηρώων του.

Οπότε είναι πολύ έντονη η περιέργειά μας να δούμε και το δικό του σπίτι, είτε πρόκειται γι αυτό που διατηρεί στα βόρεια προάστεια της Αθήνας είτε σ’ αυτό που μένει στο Los Angeles (τα τελευταία χρόνια περνάει αρκετούς μήνες του χρόνου στην αμερικανική πολιτεία). Και σήμερα μας έδωσε μια μικρή γεύση αφού ανέβασε στο Instagram και συγκεκριμένα στα Instastories βιντεάκια από το σπίτι του  και συγκεκριμένα από το τι κάνει μόλις ξυπνάει. Με άψογη σκηνοθεσία και μουσική υπόκρουση κι αυτά -δεν θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς- φανερώνουν ότι και το σπίτι του, που υποψιαζόμαστε πως είναι αυτό στην Ελλάδα, ακολουθούν την αισθητική των σπιτιών που μένει και στα σίριαλ. Σχετικά μίνιμαλ, ζεστό, με έπιπλα σε ουδέτερους τόνους και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν όπως τα στόρια που έχει στο υπνοδωμάτιό του. Εμάς πάντως αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η η τεράστια βεράντα με τα καταπράσινα φυτά. Σας άρεσε εσάς το σπίτι;