Διακοπές πολυτελείας υπόσχεται ιδιωτικό νησί που κοστίζει 250.000 δολάρια την εβδομάδα (Φωτογραφίες)

Ένα ιδιωτικό νησί το οποίο βρίσκεται ανοικτά των ακτών του Πόρτλαντ ενοικιάζεται προς 250 χιλ. δολάρια την εβδομάδα και αποτελεί για ένα ιδανικό καταφύγιο εν μέσω πανδημίας. Το House Island, όπως ονομάζεται, απέχει 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Πόρτλαντ ενώ διαθέτει τρία ελικοδρόμια και χώρο για πρόσδεση σκαφών.

Ο ιδιοκτήτης του Noah Gordon δήλωσε στο Business Insider ότι  το φετινό καλοκαίρι που η Ευρώπη είναι κλειστή για τους Αμερικανούς και οι θερινοί προορισμοί είναι γεμάτοι το House Island είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Μέχρι τώρα το νησί έχει παραχωρηθεί για γάμους ή σε εταιρείες.

Ο Gordon έχει στην κατοχή του το μισό βόρειο τμήμα του νησιού. Στην έκταση αυτή και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 46 άτομα. Το μεγαλύτερο από τα τρία σπίτια, είναι το Cappy’s Lodge που διαθέτει 5 υπνοδωματια.

Το νησί διαθέτει επίσης πέντε παραλίες και δύο ιδιωτικές αποβάθρες ενώ στην τιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται επίσης 24ωρη ασφάλεια καθώς και υπηρεσία παράδοσης φαγητού.

Ο ιδιοκτήτης του νησιού σημειώνει ότι οι υπηρεσίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Οι ταξιδιώτες που ενοικιάζουν το νησί για τέσσερις εβδομάδες έχουν στη διάθεση τους πισίνα, σπα, γυμναστήριο και ενώ με την ενοικίαση οκτώ εβδομάδων παρέχεται και διπλό γήπεδο τένις-μπάσκετ.

Πέρα από τις  παροχές ωστόσο, εν μέσω πανδημίας το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει το συγκεκριμένο νησί είναι η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια για τους επισκέπτες του.