Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 σετ περιποίησης της νέας σειράς Selene από τη Fresh Line

Σας μιλήσαμε για την πρεμιέρα της ταινίας Cinderella (Σταχτοπούτα) στο L.A. και σήμερα θα σας μιλήσουμε για την ταινία καθ´ αυτή, η οποία έρχεται στους κινηματογράφους στις 12 Μαρτίου από τη Feelgood και επιτέλους θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε κι εμείς.

Η νέα «Σταχτοπούτα» της Disney παραμένει πιστή στο κλασικό, πασίγνωστο ομώνυμο παραμύθι και δίνει σάρκα και οστά στη διαχρονική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950. Βέβαια ανάμεσα στην κλασική ταινία και τη νέα Σταχτοπούτα υπάρχουν ορισμένες διαφορές και είναι αυτές που μας κάνουν να ανυπομονούμε να βρεθούμε σε μια αίθουσα κινηματογράφου και να αφήσουμε ελεύθερες τις παιδικές μας ψυχές.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ και πολυπράγμονα σκηνοθέτη Kenneth Branagh και με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, τη Lily James, τον Richard Madden και την Helena Bonham-Carter, η ταινία έχει όλα τα συστατικά για να μας χαρίσει ένα παραμυθένιο και μαγικό θέαμα.

Μπορεί να αναρωτιέστε τι σχέση έχει η εν λόγω ταινία με το διαγωνισμό και συγκεκριμένα με τη Fresh Line. Μάθετε λοιπόν πως το γνωστό και αγαπημένο ελληνικό brand φυτικών καλλυντικών δημιούργησε, μια νέα, παραμυθένια σειρά πολυτελούς περιποίησης που ονομάζεται Selene (Σελήνη) και αποτελείται από Shower Wash  Body Milk και Body Mist (μέρος της συλλογής Royal Beauty). Η σειρά, που κυκλοφορεί σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευασίες, χαρακτηρίζεται μυστηριώδης και σαγηνευτική με μοντέρνες, ζεστές ξυλώδεις νότες, ιδανική για τις βραδινές σας εξόδους.
600x600 homepage image, fresh line, cinderella, diagwnismos, set peripoihshs

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από την Παρασκευή 06/03/2015 έως και την Πέμπτη 12/03/2015 και γίνεται εσείς μία από τις 10 τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ προϊόντων από σειρά Selene της εταιρείας Fresh line.  Το σετ περιλαμβάνει : Shower Wash 200mlBody Milk 200ml και Body Mist 100ml.

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν τηνΠαρασκευή 31/03/2015 στο instyle.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

– Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive MediaFresh Line & της Feelgood Entertainment οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

– Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31/03/2015 στις 15.00 θα διεξαχθεί από τoinstyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

– Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

– Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.

– Για την παραλαβή – αποδοχή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr .

– Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής  του ταυτότητας).

– Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.