Δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση: Αυτός είναι ο τρόπος για να σας φλερτάρουν

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να «σπάσει τον πάγο» και να γίνετε ελκυστική. Σύμφωνα με μία ακόμη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπηστήμιο της Καλιφόρνια με επικεφαλής την καθηγήτρια Belinda Campos, αυτό η θετική ενέργεια είναι αυτή που που θα κάνει το παιχνίδι του φλερτ εύκολο. Για παράδειγμα, δεν παίζει κανένα ρόλο μία άψογη εμφάνιση αν εκπέμπετε θυμό ή στρες.

«Τα αποτελέσματά μας μας παρέχουν νέα αποδεικτικά στοιχεία για τη σημασία των θετικών συναισθημάτων στην ανάπτυξη των νέων κοινωνικών σχέσεων. Οι άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί στην θετική ενέργεια και απορρίπτουν εκείνους που εκπέμπουν αρνητισμό», εξήγησε Belinda Campos.

Αυτό όμως που είναι το πιο γοητευτικό σε αυτήν την έρευνα, είναι πως αποδεικνύει πως ένα ψεύτικο χαμόγελο γίνεται αντιληπτό. Ένα γνήσιο χαμόγελο φαίνεται στα μάτια και στα μάγουλα για παράδειγμα καθώς εκείνοι την ώρα «δουλεύουν» περίπου 15 μυς για να δουλέψουν. Οι μυς του στόματος κινούνται, τα μάγουλα σηκώνονται, τα μάτια ζαρώνουν και τα φρύδια να χαμηλώνουν ελαφρώς.

Διαβάστε ακόμη: 

Αποκτήστε το τέλειο σώμα μπαλαρίνας στο σπίτι

Ελένη Πετρουλάκη: Να πώς διατηρεί αυτά τα καλλίγραμμα πόδια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram