Chicken fahitas

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο.
  1. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για να ψηθεί από όλες τις μεριές.
  1. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το μιξ μπαχαρικών για fahitas.
  1. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά από 1 λεπτό βάζουμε την κίτρινη πιπεριά.
  1. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αποσύρουμε από τη φωτιά.
  1. Βάζουμε περίπου 2 κ.σ. από το μίγμα αυτό πάνω σε κάθε τορτίγια.
  1. Τυλίγουμε προσεκτικά τις τορτίγιες, τις κόβουμε στη μέση με λοξό τρόπο και σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ:

2 κ.σ. καλαμποκέλαιο
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
Αλάτι
Πιπέρι
Ειδικό μιξ μπαχαρικών για fahitas
1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
1 κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε λωρίδες)
1 πακέτο τορτίγιες