- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο.
- Ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για να ψηθεί από όλες τις μεριές.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το μιξ μπαχαρικών για fahitas.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά από 1 λεπτό βάζουμε την κίτρινη πιπεριά.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Βάζουμε περίπου 2 κ.σ. από το μίγμα αυτό πάνω σε κάθε τορτίγια.
- Τυλίγουμε προσεκτικά τις τορτίγιες, τις κόβουμε στη μέση με λοξό τρόπο και σερβίρουμε αμέσως.
ΥΛΙΚΑ:
2 κ.σ. καλαμποκέλαιο
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
Αλάτι
Πιπέρι
Ειδικό μιξ μπαχαρικών για fahitas
1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
1 κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε λωρίδες)
1 πακέτο τορτίγιες