Cake βανίλιας

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° C.

2. Χτυπάμε το βούτυρο περίπου 3-4 λεπτά η μέχρι να ασπρίσει και προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και τη βανίλια. Όσο χτυπάμε το μείγμα προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά. Χτυπάμε για αλά 2-3 λεπτά πριν βάλουμε το γάλα και στη συνέχεια το κοσκινισμένο αλεύρι.

3. Μεταφέρουμε σε μια λαδωμένη φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. βούτυρο
3 φλ. του τσαγιού ζάχαρη
1 βανιλιά
4 αβγά
1 1/4 φλιτζάνι γάλα
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα