Αστρολογικές προβλέψεις για αυτό το μήνα από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον ερωτικό σας σύντροφο. Συνηθίστε την επιστράτευση στον επαγγελματικό τομέα, η οποία θα συνεχιστεί σε βάθος, και βρείτε τις μικρές χαρές της ζωής και την ευεξία στην εντατική άσκηση του σώματος, σε μια αιφνίδια ερωτική επαφή χωρίς πρόγραμμα και σε μια απαγορευτική για εσάς ιεροτελεστία ομορφιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική περίοδος για τις επαγγελματικές επιδιώξεις. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, προσέξτε τα έξοδα που δεν είναι αναγκαία και ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές εμπειρίες. Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρήματα για ξεχωριστές γεύσεις, για την αλλαγή της εμφάνισής σας και την αγορά ενός μηχανοκίνητου αντικειμένου που είναι κρυφή σας επιθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετή ένταση θα υπάρχει στις αισθηματικές σχέσεις, ενώ ένας λαθραίος επισκέπτης θα σας παρασύρει εκτός προγράμματος. Το άγχος στην εργασία και οι ατελείωτες οικογενειακές και οικονομικές υποχρεώσεις σάς πιέζουν. Βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε ένα όμορφο τριήμερο σε κάποιο spa και να απολαύσετε γεύσεις που εδώ και καιρό έχετε απαγορεύσει στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας που ξεκινά φέρνει μεγάλη ένταση στον τομέα των σχέσεων μέσα στην οικογένεια. Θα σας απασχολήσουν άνθρωποι οι οποίοι θα αποσπάσουν την προσοχή σας από πράγματα στα οποία πρέπει να είστε προσηλωμένοι. Η ευεξία για εσάς έρχεται με πιο συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο ή την απόλαυση ενός μασάζ παρέα με ανθρώπους του ίδιου φύλου.

ΛΕΩΝ

Η γενική βελτίωση της ζωής σας είναι γεγονός. Μην ξεχνάτε όμως ότι μια στροφή ακόμη και προς το καλύτερο θέλει την προσοχή σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και αποδεχτείτε προτάσεις για διασκέδαση. Γίνετε πιο κοινωνικοί και αφιερώστε χρόνο σε πολιτιστικά ενδιαφέροντα που τρέφουν την ψυχή σας. Ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και επιμεληθείτε την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε πιο υπεύθυνα με σας και τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές είναι θετικές, αλλά κάποιες δυσκολίες σκιάζουν τον χώρο σας. Μια νέα πρόταση θα είναι η αρχή για σχέδια που θα φέρουν χαρά στη ζωή σας. Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και δραπετεύστε στη φύση για ένα διήμερο ορειβασίας. Ίσως να είναι η εποχή να ξεκινήσετε κάποιο σπορ όπως το τένις.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα είστε πρωταγωνιστές αυτή την εποχή και η συμπεριφορά σας, όπως και οι  γενικότερες κινήσεις σας, θα επηρεάσει τους γύρω σας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σας βγάζουν από τη ρουτίνα και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Ο χορός, η μουσική και η κίνηση σας παρασύρουν και σας γεμίζουν ενέργεια.
Κάντε ζούμπα ή ξεκινήστε εκγύμναση σε ομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας και να κάνετε καινούρια αρχή. Αποφύγετε ωστόσο τα ημίμετρα που συνηθίζετε, επειδή δεν είναι πια αποδοτικά. Διαγράψτε ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς και ξεκινήστε μια διατροφή αποτοξίνωσης. Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, οι πολεμικές τέχνες θα σας εξιτάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε υπερβολές και συγκρούσεις στα αισθηματικά αυτή την εποχή. Ωστόσο, εκμεταλλευτείτε προτάσεις που θα σας αναβαθμίσουν πνευματικά και οικονομικά και στοχεύουν στο μέλλον σας. Η τοξοβολία και η σκοποβολή είναι αθλήματα που σας ταιριάζουν και θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώνεστε και να εστιάζετε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεχτείτε με ανακούφιση κάποιες σημαντικές εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σας. Φροντίστε καλύτερα τις δημόσιες εμφανίσεις σας και την κοινωνικότητά σας. Περιποιηθείτε τα μαλλιά και το δέρμα σας και μη διστάσετε να κάνετε κάτι παραπάνω για την ομορφιά και τη νεότητά σας. Η δυναμική άσκηση, όπως το ταμπάτα, σας ταιριάζει απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη σας στον έρωτα ή την εργασία είναι πια προκαθορισμένη. Έχετε ανάγκη από φιλικές συναναστροφές και, γιατί όχι, από ομαδικές εκδρομές. Ριχτείτε με πάθος στο αγαπημένο σας σπορ, που είναι το κολύμπι. Έχετε μια τάση προς τους υδατάνθρακες και οτιδήποτε είναι παχυντικό, γι’ αυτό βάλτε όρια στο τι τρώτε. Αυτή την εποχή μπορεί να ξεφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Προβλέπεται ένταση στη ζωή και στη σχέση σας, καθώς και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Μια νέα κατάκτηση θα συγκεντρώσει τη ζήλια του περίγυρου, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Με τη φευγάτη διάθεση που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, η καλύτερη απόδραση για εσάς είναι μια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό. Αφήστε τον άνεμο να σας ταξιδέψει!