Αναστασία Παντούση: «Μόλις ο Μανουσάκης μου πρότεινε τον ρόλο, μούδιασα»

Το ραντεβού μας δόθηκε σε ένα café στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνη είχε φτάσει πριν από μένα και με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, φορώντας ένα ψηλοκάβαλο τζιν και αθλητικά παπούτσια. Μοντέρνα, όμορφη, χαμηλών τόνων και σεμνή. Αυτές οι τέσσερις λέξεις αντιπροσωπεύουν την Αναστασία Παντούση, η οποία στα 28 της χρόνια έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της υποκριτικής. Έναν χώρο που την κέρδισε από την παιδική της ηλικία.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1991 και μεγάλωσε με την οικογένειά της στα Σπάτα Αττικής. Ο πατέρας της είναι γυμναστής, η μητέρα της διακοσμήτρια και μαζί με τον μικρό της αδελφό μεγάλωσαν με απεριόριστη αγάπη.

«Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στα Σπάτα. Εκεί κάναμε και τις πρώτες μας θεατρικές ομάδες. Μόλις, όμως, γράφτηκα στο Μουσικό Γυμνάσιο στην Παλλήνη, πολλοί συμμαθητές μου έμεναν στα προάστια της Αθήνας και στο Κέντρο, οπότε άρχισα σιγά σιγά να διευρύνω τον κοινωνικό μου κύκλο. Το Μουσικό Γυμνάσιο και μετέπειτα Λύκειο έγινε η δεύτερή μου οικογένεια και διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου σε πολλούς τομείς. Η απόφαση των γονιών μου να με στείλουν σε μουσικό σχολείο ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν» εξομολογείται.

Διαβάστε την συνέχεια στο peoplegreece.com