Αλμυρά κουλουράκια με μαύρες ελιές

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° Κελσίου.
2. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να αποκτήσουμε μια αφράτη ζύμη.
3. Με ένα σκουπ παγωτού σχηματίζουμε μπάλες και τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 35′.

ΥΛΙΚΑ:

200 ml. σόδα
200 ml. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ. μαύρες ελιές