Αυτές είναι οι πιο συχνές δικαιολογίες κάθε γυναίκας για να αποφύγει το σεξ

Το Ladylike.gr μας αποκαλύπτει τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι γυναίκες προκειμένου να αποφύγουν το σεξ.

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, η δική μας η αγάπη κι άλλα τέτοια συναισθηματικά. Τον αγαπάς, σε αγαπάει, ζείτε το πάθος και ταιριάζετε σε όλα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν αλλά εκείνες τις μέρες που δεν έχεις καμία όρεξη για ζουζουνιές θέλεις να τον αποφύγεις πάση θυσία.

Τον γνώρισες ένα βράδυ σε μία μεγάλη παρέα κοινών γνωστών. Από τη στιγμή που σου έδωσε το χέρι και σου είπε «Αντώνης» εσύ έλιωσες.

«Μαράκι δε θα το πιστέψεις. Είναι ένας κούκλος. Δε φαντάζεσαι ματάρες. Έχω πάθει πλάκα» ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλες στην κολλητή σου 10 λεπτά μετά τη χειραψία.

30 λεπτά αργότερα, είχες πιει δύο ποτήρια κόκκινο κρασί, είχες ξεχάσει που βρισκόσουν, που είχες παρκάρει και τι χρώμα καλσόν φορούσες. Με το ζόρι θυμόσουν το μικρό σου. Τον κοιτούσες χωρίς διακοπή και αδιαφορούσες για τους υπόλοιπους.

«Μάλλον με γουστάρει. Μου ζήτησε το κινητό μου και λέμε αύριο το βράδυ να πάμε για ποτό οι δυο μας». Η αναφορά στο Μαράκι συνεχίζεται σε αυτό μοτίβο. Το τρίτο κρασί, φέρνει το τέταρτο και το ρολόι σου γράφει 02:50.

Κανονίζεται να βρεθείτε την επόμενη. Σε θέλει και τον θέλεις. Βγαίνετε την επόμενη και την επόμενη της επόμενης. Επί δύο εβδομάδες στο πήγαινε και έλα. Όλα τα μπαράκια του κέντρου τα είδατε.

Ταιριάζετε. Πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Και στο κρεβάτι η απόλυτη ταύτιση. Όλα πηγαίνουν πρίμα και έτσι περνούν περίπου τρία χρόνια. Έχετε γίνει ζευγάρι ζηλευτό.

love, ladylike

Τότε δεν έβλεπες την ώρα να τον συναντήσεις και να πάρουν τα σεντόνια φωτιά. Τώρα τι γίνεται φίλη; Έχεις κομματάκι βαρεθεί; Είναι κάποιες μέρες που δεν έχεις κουράγιο να λύσεις τα κορδόνια σου κι εκείνος θέλει να ξαναγυρίσετε το «Sex…13 Μποφόρ».

Το μόνο που έχεις τη δύναμη να κάνεις είναι να βάλεις μπιζάμα, να γυρίσεις πλευρό, να κουκουλωθείς μέχρι τα μάτια και να κοιμηθείς χωρίς διάλειμμα για τουαλέτα μέχρι το ξυπνητήρι να σημάνει εγέρση.

Τον αγαπάς και σε ελκύει ακόμα σεξουαλικά αλλά είσαι πάρα πολύ κουρασμένη για τα σχέδιά του. Δε θέλεις και να τον στενοχωρήσεις οπότε πρέπει να βρεις κάτι καλό για να τα μπαλώσεις.

Έχω πονοκέφαλο

Η δικαιολογία των δικαιολογιών. Η ύψιστη, η απόλυτη, η πιο πολυχρησιμοποιημένη. Το ψέμα μπορεί να το σιχαίνεσαι αλλά τον πονοκέφαλο τον έχεις επικαλεστεί για να αποφύγεις αγκαλίτσες και φιλάκια κι άλλα κόλπα πονηρά. Σε πλησιάζει και καταλαβαίνεις από το λάγνο βλέμμα πως η κατάσταση θα οδηγηθεί εκεί που δεν έχεις τα κουράγια. «Βρε μωρό μου είμαι χάλια. Με πονάει πάρα πολύ το κεφάλι μου όλη την ημέρα. Χτυπουν τα μηνίγγια μου σου λέω».

Θα μας ακούσουν τα παιδιά

Τα παιδιά μπορεί να σε σώσουν. Τα παιδιά μπορεί να αντικατασταθούν από τους γείτονες, την πεθερά σου ή τη θεία σου τη Σμάρω που ήρθε για να την φιλοξενήσετε προκειμένου να κάνει εξετάσεις στον Ερυθρό. Τον χτυπάς στο ηθικό, τους λες πως δεν είναι σωστό και μπορεί αν σας ακούσει ο Γιαννάκης να πάρει τον δρόμο τον κακό. Το παίρνει απόφαση και κοιμάται ο καλός σου.

Είμαι στις γόνιμες μέρες μου

Έχεις ωορρηξία βρε πουλάκι μου. Ένα ατύχημα, μία λάθος κίνηση και θα βρεθείς με μωρό στην κοιλιά. Δεν είμαστε για τέτοια, δεν έχουμε λεφτά, πώς θα αναλάβουμε τέτοιες ευθύνες, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι κι άλλα τέτοια θα του πεις. Αν μετά από αυτόν τον μονόλογο έχει ακόμα όρεξη κάνε του τη χάρη και επιβράβευσε την επιμονή του.

Περιμένω να αδιαθετήσω

Δεν μπορεί να το εξακριβώσει. Ακόμα κι αν θυμάται περίπου τις ημερομηνίες μπορείς να κάνεις λόγο για άστατο κύκλο ή κρύωμα. Πονάει η κοιλιά, έχεις φουσκώσει, δεν μπορείς να κουνηθείς. Ξέρεις τι πρέπει να πεις. Ένα ελαφρύ διπλωματάκι στα δύο δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Θα σε λυπηθεί δεν υπάρχει περίπτωση.

Νομίζω κάποιος μας χτυπάει

”Μα χτυπάει η πόρτα. Είμαι σίγουρη. Πήγαινε να δεις, μπορεί να είναι ανάγκη”. Αυτό θα πεις και θα τον σηκώσεις και από το κρεβάτι γιατί εσύ ίσα που κρατάς τα μάτια ανοιχτά. Θα σηκώσει το κορμί, θα ξενερώσει, θα φτάσει στην πόρτα, θα κοιτάξει από το ματάκι, θα γυρίσει, θα σε δει κοιμισμένη, θα θυμώσει. Το πρωί ξύπνα νωρίτερα φτιάξε τοστ, φυσικό χυμό και πήγαινέ τα στο κρεβάτι για να εξιλεωθείς.