9 τραγούδια αφιερωμένα σε αληθινούς χωρισμούς των τραγουδιστών που τα έγραψαν

Splash News

Η τέχνη είναι πρώτα απ΄όλα ένα μέσο προσωπικής έκφρασης για τον καλλιτέχνη. Αν μπορεί μέσα απ΄αυτή να κερδίσει μια επιτυχία, ακόμα καλύτερα. Στις ακόλουθες περιπτώσεις διακυβευόταν και κάτι παραπάνω. Οι τραγουδιστές που μίλησαν για τις σχέσεις τους με άλλους διάσημους που έληξαν άσχημα, το έκαναν και για να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην κοινή γνώμη ως αυτοί που είναι τα θύματα κι έχουν δίκιο.

Taylor Swift – Never Getting Back Together/ Out Of The Woods/Dear John

Αν είσαι κάποιος που θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση με την Taylor Swift, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν είσαι έτοιμος να μπεις ολοκληρωτικά στη σχέση. Γιατί αν δεν το κάνεις, ρισκάρεις έντονα να γίνεις τραγούδι και να χαραχτείς στη μνήμη αρκετών με άσχημο τρόπο και για χρόνια. Κάπως έτσι την πάτησαν κατά σειρά ο Jake Gylenhaal, ο Harry Styles και ο John Meyer που έβγαιναν με την Swift. Ο Meyer μάλιστα είχε πει δημόσια πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Swift, γιατί ο ίδιος δεν είχε φερθεί με τρόπο που να αξίζει όσα του καταλόγιζε στο τραγούδι.

Την άλλη πλευρά του νομίσματος έχει δει ο τωρινός της σύντροφος, ο Joe Alwyn, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο τελευταίος δίσκος της.

Selena Gomez – Lose You To Love Me

Η Selena και ο Justin Bieber ήταν για χρόνια ένα ζευγάρι με μια εικόνα προβληματική ως προς τη σχέση τους. Μέχρι και την Taylor Swift είχαμε δει να δίνει τελεσίγραφο φιλίας στην Gomez για να ξεκόψει εντελώς από τον Bieber και η φιλία τους πέρασε ένα μεγάλο διάστημα παγωμάρας. Η δισκογραφία της Selena είναι γεμάτη από τραγούδια που απευθύνονται σε εκείνον, με πιο πρόσφατο το εν λόγω που αφορά στον γάμο του JB με την Baldwin.

Justin Bieber – Sorry

Τον τελευταίο ένα χρόνο ο Justin Bieber έχει παραδεχτεί την άσχημη συμπεριφορά του στη σχέση του με την Selena. Γι΄αυτό το 2016 κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα τραγούδια του, ένα τραγούδι ωρίμανσης και με έναν σαφέστατο τίτλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com