5 λόγοι για να μην επιστρέψετε στον πρώην σας

Πρώην! Μία λέξη χίλια συνώνυμα. Συνώνυμα όπως, εφιάλτης, λάθος, πάθος. Μήπως σκέφτεστε να γυρίσετε και έπεσε δήθεν τυχαία το κείμενο μπροστά σαςq Διαβάστε 5 λόγους για να μην επιστρέψετε ποτέ στον «κύριο».

  • Aν άξιζε να είναι στη ζωή σας απλά θα ήταν. Το ότι χωρίσατε σημαίνει ότι δεν ήταν το σωστό άτομο για εσάς. Αν ήταν ιδανικός σύντροφος για εσάς δεν θα σας έβγαζε ούτε δευτερόλεπτο από τη ζωή του.
  • Η εμπιστοσύνη δεν θα μπορεί να ανακτηθεί. Αυτό σημαίνει συνεχείς τσακωμούς για θέματα του παρελθόντος.
  • Θυμηθείτε τις δύσκολες μέρες που περάσατε όταν χωρίσατε. Μην ξαναβάλετε στη ζωή σας αυτό το άτομο το οποίο θα σας αναστατώσει.
  • Ίσως γυρίζει σε εσάς διότι δεν έχει άλλη επιλογή. Έκανε την ζωή του όλο αυτό το διάστημα και όταν δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα θετικά στις σχέσεις του, θυμήθηκε ξαφνικά εσάς.
  • Μην γυρίσετε λόγω συνήθειας. Σκεφτείτε το λόγο για τον οποίο θέλετε και πάλι να είστε μαζί με αυτό τον άνθρωπο. Αξίζει ή απλά έχετε συνηθίσει μαζί του και απλά φοβάστε να γνωρίσετε κάποιον άλλον;

Όπως και να έχει θυμηθείτε πως άντρες υπάρχουν πολλοί. Η ζωή δεν τελειώνει σε ένα πρώην. Μην κλείνετε την πόρτα σε έναν πιθανό έρωτα!

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram