5 κομψά αντικείμενα που θα αλλάξουν το γραφείο και τη διάθεση σου

Instagram @anthropologie

Συνέβη σε εμένα και είμαι σίγουρη πως συνέβη και σε εσάς. Πριν να αναγκαστούμε να μένουμε κάθε ημέρα, όλη μέρα στο σπίτι είχαμε μία γεμάτη καθημερινότητα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είχαμε υποχρεώσεις και κάτι να κάνουμε. Δουλειά, φίλοι, σύντροφοι, κοινωνικές υποχρεώσεις, διασκέδαση. Και αυτό μας γέμιζε με θετική ενέργεια και έμπνευση να εργαστούμε με περισσότερο όρεξη και καλύτερη διάθεση.

Σίγουρα ο εγκλεισμός στο σπίτι θα σας έχει κάνει να πιστεύετε πως έχετε στερέψει από έμπνευση. Δεν έχετε καμία νέα ιδέα, δεν έχετε καμία όρεξη να δουλέψετε. Αρχικά, don’t panic. Δεν είστε οι μόνοι που νιώθετε έτσι και ευτυχώς για όλους μας είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε.

Πώς; Εκτός από το tip που είμαι σίγουρη πως έχετε διαβάσει παντού και αφορά το να μη φοράτε πιτζάμες όσο δουλεύετε, υπάρχει και κάτι ακόμα. Η διακόσμηση του χώρου σας. Εάν δεν εργαζόσασταν σχεδόν ποτέ στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να έχετε παραμελήσει και τη διακόσμηση του γραφείου σας. Τώρα όμως είναι απαραίτητη.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να αλλάξετε τη διακόσμηση του γραφείου και κατ΄επέκταση τη διάθεση σας, συγκεντρώσαμε 5 κομψά αντικείμενα που το καθένα από αυτά θα σας κάνει να πετύχετε τον στόχο σας.

1- Κερί

Ναι, κερί στο γραφείο. Ανάβοντας ένα κερί στον χώρο που εργάζεστε, αυτομάτως θα χαλαρώσετε και θα νιώσετε πιο ήρεμες και παραγωγικές. Επιλέξτε ένα κερί στο αγαπημένο σας άρωμα και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Κερί Diptyque, Figuier Giant Candle

2- Motivation

Το γραφείο είναι το μέρος όπου πρέπει να είστε όσο πιο παραγωγικές γίνεται. Συνεπώς ένας πίνακας για motivation θα σας βοηθήσει πολύ. Ο συγκεκριμένος μαύρος πίνακας περιέχει πολλά λευκά γράμματα ώστε να μπορείτε να γράψετε το quote που σας εμπνέει και σας δίνει δύναμη.

Πίνακας γραμ. KRESTER Jysk

3- Οργάνωση

Αυτό το στοιχείο κι αν είναι βασικό για τον χώρο στον οποίο εργάζεστε. Ωστόσο, σκεφτείτε έξυπνα και μη χρησιμοποιήσετε για την οργάνωση του γραφείου σας αντικείμενα που έχετε δει πολλές φορές και παντού. Μία ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μία γυάλινη μπιζουτιέρα με χωρίσματα στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε όλους τους συνδετήρες, τα usb και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο υπάρχει σκόρπιο στο γραφείο.

Κρυστάλλινη μπιζουτιέρα κουτί 15,99 € Stradivarius

4- Planner

Οργάνωση γραφείου και εργασίας δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο ή ένα ημερολόγιο ώστε να οργανώνετε την ημέρα και τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε ένα πολύχρωμο σημειωματάριο, η δουλειά θα γίνει πιο εύκολη και η έμπνευση θα έρθει πιο γρήγορα.

Ατζέντα Dream
9,99 € Stradivarius

5- Love

Τέλος, προσθέστε στο γραφείο σας ένα διακοσμητικό που σας φτιάχνει τη διάθεση.

Μεταλλικό διακοσμητικό Love
7,99 € Stradivarius

Plus

Για να μη ξεχνάτε να πίνετε νερό, τοποθετήστε στο γραφείο σας ένα όμορφο και πολύχρωμο μπουκάλι με κρύο νερό. Έτσι είναι σίγουρο πως θα μείνετε ενυδατωμένες.

Εμπριμέ μεταλλικό μπουκαλάκι 12,99 €
Stradivarius