5 απλά tips για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας στα ύψη

Κάποιες μέρες είναι καλύτερες από άλλες. Χωρίς λόγο. Εκείνες οι ημέρες που πηγαίνουν λιγότερο καλά τα πράγματα συνήθως είναι ανυπόφορες και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 5 απλούς τρόπους για ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

  • Να είστε χαρούμενοι με την επιτυχία των άλλων. Η θετική σκέψη και ο ενθουσιασμός για την επιτυχία των άλλων, όχι μόνο σας αποτρέπει από το να εκδηλώσετε αρνητικά συναισθήματα, αλλά σας βοηθά να αποκτήσετε ουσιαστικές σχέσεις με τους φίλους σας.
  • Μην είστε τελειομανείς. Εάν θέλετε να είστε τέλειες σε όλα, να έχετε την τέλεια δουλειά και τον τέλειο σύντροφο, δεν βλέπετε όλα όσα έχετε αποκτήσει στη ζωή σας και χάνετε το νόημα.
  • Κάντε deal με τους φόβους σας. Ξεπερνώντας το φόβο σας γίνεστε πιο δυνατοί ενώ το να έρχεστε αντιμέτωποι μαζί το  μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
  • Δεχτείτε ότι η απογοήτευση είναι μέρος της ζωής. Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει την απογοήτευση, αλλά έχουν μάθει πώς να τη χρησιμοποιούν για να πάνε τη ζωή τους παραπέρα. Το κόλπο είναι να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σας, στη συνέχεια να λάβει κάποια μορφή δράσης.
  • Αγνοήστε. Είναι σοφό να είστε ψύχραιμοι στα επικριτικά σχόλια. Οι άνθρωποι πάντα θα χτυπάνε πισώπλατα αλλά σκεφτείτε όλους τους λόγους που το κάνουν. Μάθετε να απαντάτε αντί να αντιδράτε με οργή.

Διαβάστε ακόμη: 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει τις fitness συνήθειές της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram