5 + 1 πράγματα που τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν διαφορετικά

Το ζευγάρι που κάνει πράγματα μαζί, μένει για πάντα μαζί. Αυτό είναι το μυστικό γυναικών που κρατούσαν τους άντρες τους από το χέρι –και αντίστροφα- μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Διαβάστε παρακάτω 6 απλά πράγματα που κάνουν μαζί τα ζευγάρια:

Ταξιδεύουν μαζί

Ακόμα και αν τα οικονομικά είναι σφιχτά, είναι σημαντικό το ζευγάρι να χαρίζει στη σχέση του αυτό το δώρο. Δεν μιλάμε για  κρουαζιέρα πολυτελείας ή για εξωτικού προορισμούς με ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, αλλά για απλά πράγματα και μία απλή απόδραση στα τόσο ωραία μέρη που διαθέτει η χώρα μας.

Γελούν μαζί

Το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο το οποίο κάνει τα ζευγάρια να δραπετεύουν από την ρουτίνα της  καθημερινότητας. Το γέλιο θα μπορούσε να προκύψει είτε από ένα αστείο σχόλιο, είτε από μία κωμωδία.

Βγαίνουν ραντεβού σαν να γνωρίστηκαν πριν λίγες ώρες

Το ό,τι ένα ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα να βγαίνει ραντεβού. Μία φορά την εβδομάδα, το ραντεβού είναι απαραίτητο και για την επικοινωνία και για να κρατηθεί ο ρομαντισμός ζωντανός από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Γυμνάζονται μαζί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την σωματική άσκηση. Σε μία τόσο δύσκολη εποχή το να γυμνάζεται το ζευγάρι, κάνει και καλό στην φυσική του κατάσταση αλλά και ο ένας παρακινεί τον άλλον να γίνει καλύτερος, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Θέτουν στόχους μαζί

Είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθεί ένα ζευγάρι όταν έχει να σκεφτεί λογαριασμούς και για την ανατροφή των παιδιών του. Είναι επίσης εύκολο αυτό το ζευγάρι να προσπαθήσει να θέσει ΚΑΙ στόχους που θα τους φέρει πιο κοντά. Είτε είναι μία βόλτα κάθε Κυριακή, είτε η απόκτηση ενός νέου αντικειμένου για το σπίτι, είτε ένα ταξίδι.

Κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου! Πάντα!

Η οικειότητα είναι ένα σημαντικό μέρος οποιασδήποτε σχέσης – αλλά μερικές φορές ξεχνάμε ότι αυτό δεν σημαίνει μόνο σεξ. Αυτή η ρομαντική χειρονομία  μπορεί να απελευθερώσει ενδορφίνες οι οποίες μας κάνουν ευτυχισμένους.

Διαβάστε ακόμη: 

Στη γιορτή σας, θα είστε πιο όμορφες από ποτέ!

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram