3 υγιεινές τροφές που μαγειρεύουμε με λάθος τρόπο

Πολλοί πιστεύουμε ότι αρκεί να βάλουμε λαχανικά, φρούτα και όσπρια στο πιάτο μας για να ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή και τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει. Τι συμβαίνει όμως τις φορές που παραβράζουμε ένα λαχανικό, το τηγανίζουμε ή δεν επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα; Ανακαλύψτε 3 τροφές που είναι υγιεινές αλλά συνηθίζουμε να τις σερβίρουμε στο πιάτο μας με περισσότερες θερμίδες και λιγότερα θρεπτικά συστατικά.

Γλυκοπατάτες

Οι γλυκοπατάτες είναι απαραίτητες για μια ισορροπημένη διατροφή αφού είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά. Αν συνηθίζετε όμως να τις τηγανίζετε τότε απλά βάζετε στο πιάτο σας λιπαρά και θερμίδες χωρίς λόγο. Επιλέξτε να τις βράζετε ή να τις μαγειρεύετε στον ατμό…

Διαβάστε τη συνέχεια στο UniqueByErmes