3 χρυσοί κανόνες για επιτυχημένο φλερτ

Άραγε πόσο καιρό είστε εκτός του παιχνιδιού που ονομάζεται «’έρωτας»; Μήπως κάποιες λανθασμένες κινήσεις σας αποτρέπουν από το να έρθετε σε επαφή μαζί του; Διαβάστε παρακάτω 3 χρυσούς κανόνες για να ξαναμπείτε με ασφάλεια στο «game of love».

Βάλτε στην άκρη το τηλέφωνό σας χωρίς δεύτερη σκέψη

Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας – είναι πολύ όμορφος κάποιες φορές. Βάλτε στη άκρη το τάμπλετ, το κινητό ή και τον υπολογιστή μία φορά στο τόσο. Ο άντρας στην καφετέρια μπορεί να νιώθει πως δεν έχει καμία πιθανότητα να σας τραβήξει μακριά από αυτήν τη φωτεινή οθόνη

Χαμογελάστε

Ένα πραγματικό χαμόγελο και όχι μία άνω και κάτω τελεία και μία παρένθεση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο να αποκτήσετε θετική αύρα και αυτό μπορεί να έχει έντονη επίδραση στους ανθρώπους γύρω σας. Οι “ελεύθεροι” χαρούμενοι άνθρωποι προτιμούν “ελεύθερους” χαρούμενους ανθρώπους. Το πρόσωπό σας είναι πολύ πιο όμορφο όταν χαμογελάτε. Πιστέψτε μας.

Κοιτάξτε στα μάτια

Κοιτάξτε στα μάτια αλλά μην κοιτάτε επίμονα – αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άβολα ή να δώσει μία ψευδή αίσθηση οικειότητας. Γίνετε δεξιοτέχνες της ματιάς. Τρεις μόλις φορές είναι γοητεία αν θέλετε να δώσετε σε κάποιον να καταλάβει πως ενδιαφέρεστε.
Διαβάστε ακόμη: 

6 tips για απώλεια βάρους για εσάς που δεν έχετε ποτέ χρόνο