»Δυνατά τα Αδύνατα»: Μία συναυλία για καλό σκοπό στις 12 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής. Να είστε όλοι εκεί! 

Στις 12 Οκτωβρίου οι Γυναίκες που δίνουν σημαντικές μάχες για την ίδια τη ζωή παίρνουν μία ξεχωριστή πρωτοβουλιά που στέλνει δυνατό μήνυμα ελπίδας.

Το 1ο Forum ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει στις 12 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες για μία συναυλία με τίτλο «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ». Η δύναμη που δίνει η γιορτή, η χαρά και η νίκη της ζωής, το ίδιο το τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας, έχει ξεχωριστή θέση εδώ, θεραπεύει και συντροφεύει.

Ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Νένα Μεντή ενώνουν τις φωνές τους υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίνας Νικολακοπούλου και συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Οι καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από επταμελή ορχήστρα εκλεκτών μουσικών στηρίζουν ολόψυχα την πρωτοβουλία των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’. Η συμμετοχή τους αυτή στοχεύει στο να βοηθήσουν το δύσκολο έργο των Ελλήνων Ογκολόγων και κυρίως των γυναικών που για πρώτη φορά ανοίγουν έναν δίαυλο απευθείας επικοινωνίας μεταξύ της γυναίκας γιατρού στην ογκολογία και της γυναίκας ασθενούς.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.

Τα έσοδα από τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα δοθούν για την οικονομική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο, δημιουργώντας ένα ‘μόνιμο ταμείο’ για την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, όπως πχ γενετικός έλεγχος και συμβουλευτική για κληρονομική προδιάθεση, αλλά και άμεση βοήθεια ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο μέσω κοινωνικών ιατρείων και άλλων φορέων σε όλη την Ελλάδα.

Στις 12 Οκτωβρίου, αξίζει να είμαστε όλοι εκει, να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο αυτών των γυναικών και των ασθενών, να τραγουδήσουμε μαζί τους και να κάνουμε δυνατά τα αδύνατα!

Ώρα έναρξης: 21.00
Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Mουσικής,  στο megaron.gr και στο τηλέφωνο 210 7282333.

Διαβάστε ακόμα:

Video: Πώς αλλάζουν τα ζευγάρια μετά το πρώτο ραντεβού

5 σοβαρές ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram