Μικρότερος ο κίνδυνος νεφρικής νόσου για όσους τρώνε συχνά λιπαρά ψάρια με πολλά ωμέγα-3

Αν είστε λάτρεις των ψαριών, τώρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να τα εντάξετε περισσότερο στην διατροφή σας. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με μία μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα, η κατανάλωση μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον δύο μερίδων λιπαρών ψαριών όπως η ρέγγα, ο σολομός, το σκουμπρί και η σαρδέλα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο για χρόνια νεφρική νόσο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μικρότερος ο κίνδυνος νεφρικής νόσου για όσους τρώνε συχνά λιπαρά ψάρια με πολλά ωμέγα-3.