Μέλι: Είναι η εναλλακτική λύση στη ζάχαρη; – Τι δείχνει νέα μελέτη

Η κατανάλωση ακατέργαστου μελιού από μία μόνο πηγή λουλουδιών μπορεί να βελτιώσει τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης, όταν λαμβάνεται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nutrition Reviews. «Τα αποτελέσματα αυτά προκαλούν έκπληξη, επειδή το μέλι αποτελείται κατά 80% από ζάχαρη», αναφέρει ο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μέλι: Είναι η εναλλακτική λύση στη ζάχαρη; – Τι δείχνει νέα μελέτη.