Το ελαιόλαδο ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου ενώ η τακτική κατανάλωσή του, συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανατηφόρου άνοιας. Σύμφωνα με μελέτη, που βρίσκεται στο στάδιο της προδημοσίευσης, διαπιστώνεται ότι το ελαιόλαδο -πρωταγωνιστής στη μεσογειακή διατροφή- μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου σχετιζόμενου με άνοια. Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Μέσα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Άνοια: Ποιο τρόφιμο κρατά το μυαλό σε επαγρύπνηση – Μισή κουταλιά μειώνει κατά 28% τον κίνδυνο νόσησης.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί