Βrigitte Macron: Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Mαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ποζάρουν έξω από το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images

Τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο Παρίσι η Βrigitte Macron στις 16 Ιουνίου.

Photo by Chesnot/Getty Images

Οι δυο κυρίες έχουν άριστες σχέσεις ενώ υπενθυμίζεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε συναντηθεί ξανά στο Παρίσι με την Μπριζίτ Μακρόν τον Σεπτέμβριο του 2022.

Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images)

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Brigitte Macron είχε επιλέξει ένα κομψό black & white look με μαύρο cigarette παντελόνι και λευκό μπλέιζερ με μαύρα πέτα. Το συνδύασε με μαύρες γόβες και κράτησε ένα μαύρο τσαντάκι Chanel. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε τη μονοχρωμία υιοθετώντας ένα office look με μπλε σκούρο κουστούμι, με παντελόνα και σακάκι μεσάτο, μια λίγο πιο casual εμφάνιση. Το τοπ με φιόγκο που κρεμόταν έξω από το σακάκι ήταν και αυτό σε μπλε απόχρωση.

Φέτος οι δύο κυρίες ήταν και πάλι κομψότατες. Η εμφάνισή τους ήταν και για τις δύο σε γήινα χρώματα. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε ένα φόρεμα ενώ αντίθετα η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ. δεν ξέφυγε από το αγαπημένο της παντελόνι σε λευκό-κρεμ χρώμα με ένα πουκάμισο/σακάκι σε πράσινο χρώμα, που αναδείκνυε τα χρώματά της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα