Vin Diesel: Μήνυση από την πρώην βοηθό του για σεξουαλική κακοποίηση
O Vin Diesel
Credit: Vin Diesel/Instagram

O Vin Diesel είναι αντιμέτωπος με μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση από την πρώην βοηθό του.

Η Asta Jonasson κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του σταρ για ένα υποτιθέμενο περιστατικό που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο St. Regis στην Ατλάντα τον Σεπτέμβριο του 2010.

Στην αγωγή που κατέθεσε στο Λος Άντζελες την Πέμπτη και την οποία εξασφάλισε το Page Six, η Jonasson υποστηρίζει ότι ο 56χρονος σταρ την κάλεσε στη σουίτα του, αφού επέστρεψε από ένα κλαμπ με διάφορες γυναίκες.

Αφού έφυγαν αυτές, ο Diesel, άρπαξε τους καρπούς της Jonasson και την τράβηξε στο κρεβάτι, όπως περιγράφει στη μήνυσή της. Η πρώην βοηθός του σταρ υποστηρίζει ότι ζήτησε από το πρώην αφεντικό της να σταματήσει. Ωστόσο, στη συνέχεια εκείνος φέρεται να της χούφτωσε το στήθος και να τη φίλησε στο στήθος “παρά τις εκκλήσεις της”, σύμφωνα με τη μήνυση.

Η Jonasson, όπως αναφέρεται στην αγωγή, “φοβόταν να αρνηθεί πιο βίαια τον προϊστάμενό της. Ήξερε ότι το να τον βγάλει από το δωμάτιο ήταν ζωτικής σημασίας τόσο για την προσωπική της ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια της εργασίας της”.

Στη συνέχεια η Jonasson περιγράφει γλαφυρά και με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή της σεξουαλικής επίθεσης από τον σταρ.

“Τρομοκρατημένη, Jonasson έκλεισε τα μάτια της, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθεί από τη σεξουαλική επίθεση και να αποφύγει να τον εξοργίσει”, αναφέρει ακόμη η αγωγή.

“Η Jonasson είχε παγώσει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κινηθεί”.

Η Jonasson είχε αποφοιτήσει πρόσφατα από κινηματογραφική σχολή του Λος Άντζελες. Είχε προσληφθεί για να εργαστεί στην εταιρεία του Diesel, One Race, ενώ η ταινία του “Fast Five” βρισκόταν σε παραγωγή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα