Tyler Christopher: Πέθανε στα 50 του ο ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Eva Longoria
Credit: Tyler Christopher/Instagram

Ο Tyler Christopher, γνωστός από τον ρόλο του στο General Hospital, πέθανε σε ηλικία 50 χρόνων.

Ο πρώην συμπρωταγωνιστής του Christopher, Maurice Benard, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού στο Instagram.

“Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνω την είδηση του θανάτου του Tyler Christopher”, έγραψε. “Ο Tyler πέθανε σήμερα το πρωί έπειτα από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγο“.

Ο Benard συνέχισε: “Ο Tyler ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να δίνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Tyler ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσοι τον γνώριζαν”.

Όπως έγραψε επίσης ο Benard, “ο Tyler ήταν υπέρμαχος της καλύτερης ψυχικής υγείας. Μιλούσε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική κατάθλιψη και το αλκοόλ”, σημειώνοντας ότι νιώθουν συντριβή από την απώλειά του.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του General Hospital, Frank Valentini, δήλωσε στο PEOPLE: “Νιώθω συντριβή από την είδηση του θανάτου του Tyler Christopher. Ήταν ευγενικός, ένας απίστευτος ηθοποιός και αγαπητός φίλος. Ήταν αγαπητός στην οικογένεια του GH και στους θαυμαστές του Nikolas Cassadine“.

Ο Valentini πρόσθεσε εξάλλου: “Εκ μέρους όλων στο General Hospital, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους του σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή”.

Γνωστός ως σταρ σαπουνόπερας

Ο Tyler Christopher έπαιζε τον Nikolas Cassadine στη θρυλική σαπουνόπερα από το 1996 έως το 2016, ενώ, επίσης, είχε μια υποψηφιότητα για Emmy ως Stefan DiMera στο “Μέρες Αγάπης” από το 2018 έως το 2019.

Το 2008, ο Christopher παντρεύτηκε την πρώην δημοσιογράφο του ESPN Brienne Pedigo και χώρισαν το 2021. Το πρώην ζευγάρι είχε δύο παιδιά: Τον Greysun James Christopher και την Boheme Christopher. Ακόμη, στο παρελθόν είχε παντρευτεί την Eva Longoria. Ωστόσο, ο γάμος τους διήρκεσε από το 2002 έως το 2004.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα