Σπύρος Φωκάς: Διέφυγε τον κίνδυνο η σύζυγός του Λίλιαν – Το ‘ευχαριστώ’ και η παραμονή τους στο νοσοκομείο
Credit: Λίλιαν Φωκά/FB

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά πέρασαν δύσκολες ώρες, βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει, ενώ ήταν σε πλήρη ετοιμότητα να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, αν τους δινόταν εντολή.

Ο Σπύρος Φωκά μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία με την εφημερίδα η Λίλιαν Φωκά είχε δηλώσει πριν από τη μεταφορά του συζύγου της στο νοσοκομείο: “Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο. Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική”

Λίγο αργότερα, λόγω της συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του Σπύρου Φωκά, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά υπέστη έμφραγμα. Αμέσως οι γιατροί τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημά της. Συγγενικό πρόσωπο, που βρίσκεται δίπλα στο ζευγάρι, δήλωσε στην Espresso πως “η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν τόσο στον Σπύρο όσο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τους έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους από το άγχος.”

Σήμερα όμως όλα καλά. Και οι δυο τους έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, όπως έγραψε σήμερα η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

Περαστικά τους!
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα