Sports Illustrated: “Λουκέτο” για το εμβληματικό περιοδικό; Απολύθηκε όλο το προσωπικό του
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλοι οι υπάλληλοι του Sports Illustrated ενημερώθηκαν ότι απολύονται. Όλο το προσωπικό του εμβληματικού περιοδικού ενημερώθηκε την Παρασκευή ότι οι θέσεις τους καταργούνται.

Ο πρώην συνεργάτης του SI, Richard Deitsch, μοιράστηκε στο Twitter ένα στιγμιότυπο από το email που έλαβαν όλοι οι εργαζόμενοι και τους ενημέρωσε για την είδηση.

Το σημείωμα εξηγούσε ότι η Authentic Brands Group – η εταιρεία αδειοδότησης που αγόρασε το SI για 110 εκατομμύρια δολάρια από τη Meredith το 2019 – είχε καταγγείλει τη συμφωνία που είχε με την Arena Group για την έκδοση του περιοδικού σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

Αγαπητοί μου: Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, ειδοποιηθήκαμε από την Authentic Brands Group (ABG) ότι η άδεια με την οποία ο Όμιλος Arena διαχειρίζεται το εμπορικό σήμα Sports Illustrated (SI) και τα σχετικά με το SI ακίνητα ανακλήθηκε επίσημα από την ABG. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανάκλησης της άδειας, θα απολύσουμε το προσωπικό που εργάζεται για το εμπορικό σήμα SI”, αναφέρεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα