Sophie Anderson: Πέθανε στα 34 της η πορνοστάρ δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του συντρόφου της
H πορνοστάρ Sophie Anderson
Credit: Sophie Anderson/Instagram

Σε ηλικία 34 χρόνων έφυγε από τη ζωή η πορνοστάρ Sophie Anderson. Η θλιβερή είδηση έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, πρώην ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας, Oliver Spedding.

Η ηθοποιός ταινιών ενηλίκων από το 2017, γνώρισε τον Spedding στα γυρίσματα μιας ταινίας πορνό.

Η Anderson ισχυριζόταν ότι είχε κοιμηθεί με δεκάδες χιλιάδες άνδρες και στο παρελθόν είχε πετάξει στις ΗΠΑ για να βάλει εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης 32JJ. Οι φίλοι είπαν ότι η Anderson πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τη Sun.

Τον περασμένο Μάρτιο, η ηθοποιός έδινε μάχη για τη ζωή της αφού υπέφερε από σηψαιμία. Ένα από τα αριστερά εμφυτεύματα στήθους της μολύνθηκε και αργότερα εξερράγη.

Από την πλευρά του, ο Spedding, ο οποίος επίσης έγινε πορνοστάρ, πέθανε δύο εβδομάδες πριν από την Anderson. Η αιτία θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σε podcast, ο Spedding, υπό το όνομα Damian Oliver στη βιομηχανία του πορνό, είχε εκφράσει τη μεταμέλειά του που μπήκε στον χώρο του πορνό. Η απόφαση ήρθε έπειτα από μια περίοδο στη φυλακή.

Είπε ότι πρωταγωνιστούσε σε ταινίες X-rated για μόλις 150 λίρες την ταινία. Ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι “θα κέρδιζε πολύ περισσότερα παίζοντας ποδόσφαιρο” αν είχε μείνει στην Πάλας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα