Σε μηχανική υποστήριξη 19χρονη ηθοποιός έπειτα από πτώση από μπαλκόνι – Τι ανακοίνωσε η οικογένειά της
Mamie Laverock
Credit: gofundme

Η 19χρονη ηθοποιός, Mamie Laverock, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία “When Calls the Heart”, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε μηχανική υποστήριξη έπειτα από πτώση από μπαλκόνι στον πέμπτο όροφο.

Σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe, η 19χρονη υπέστη αρχικά ένα “επείγον ιατρικό περιστατικό” στις 11 Μαΐου. Η μητέρα της, Nicole Compton, “κατάφερε να φτάσει εκεί εγκαίρως για να σώσει τη ζωή της” και τη μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η Laverock μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο του Βανκούβερ, όπου η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε “ασαφής”, αλλά έδειξε “σημάδια βελτίωσης”.

Mamie Laverock
Credit: Mamie Laverock / Facebook

Ωστόσο, η οικογένεια προχώρησε σε μια σπαρακτική αποκάλυψη το Σαββατοκύριακο.

Με βαθιά θλίψη αναφέρουμε ότι στις 26 Μαΐου, η Mamie, η οποία βρισκόταν σε εντατική θεραπεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μεταφέρθηκε συνοδευόμενη από μια ασφαλή μονάδα του νοσοκομείου και ανέβηκε σε έναν διάδρομο μπαλκονιού από τον οποίο έπεσε πέντε ορόφους”, έγραψε η οικογένειά της στη σελίδα GoFundMe, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 14.000 CAD.

Υπέστη τραυματισμούς απειλητικούς για τη ζωή της, έχει υποβληθεί σε πολλαπλές εκτεταμένες χειρουργικές επεμβάσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη“, πρόσθεσαν. “Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, σε κατάσταση σοκ, σε αυτή την έντονα δύσκολη στιγμή”.

Μετά την είδηση, αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές της στο Hallmark χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παροτρύνουν τους θαυμαστές της να την έχουν στις σκέψεις και τις προσευχές τους.

“Αγαπώ αυτή την οικογένεια, η καρδιά μου έχει ραγίσει”, έγραψε στο X τη Δευτέρα η Johannah Newmarch, η οποία υποδύεται την επί της οθόνης μητέρα της Laverock, Molly Sullivan.

“Μια συγκλονιστική στιγμή για όλους όσοι νοιάζονται για τη Mamie . Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε”, πρόσθεσε μαζί με τον σύνδεσμο του GoFundMe. “Χρειάζονται όλη την υποστήριξη που μπορούν να πάρουν για να το ξεπεράσουν αυτό”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα