Sandra Bullock: Βαρύ πένθος για τη σταρ – Πέθανε ο σύντροφός της στα 57 του έπειτα από τριετή μάχη με το ALS
Credit: aspen rock/ Shutterstock

Δύσκολες ώρες περνά η Sandra Bullock καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της, Bryan Randall, στα 57 του χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η οικογένειά του με δήλωσή της στο People, ο Bryan Randall πέθανε το Σαββατοκύριακο, ενώ εδώ και τρία χρόνια έδινε μάχη με το ALS.

“Με μεγάλη θλίψη γνωστοποιούμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Bryan Randall έφυγε ειρηνικά από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με την ALS”, σημείωσε η οικογένειά του. “Ο Bryan επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του.”

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν οι συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας”, πρόσθεσε η οικογένειά του.

Αυτήν τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμβιβαστούμε με το αδύνατο, να αποχαιρετήσουμε τον Bryan“, κατέληγε η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει “η αγαπημένη του οικογένεια.”

Η Bullock, 59 ετών, γνώρισε για πρώτη φορά τον Randall, ένα μοντέλο που έγινε φωτογράφος, όταν φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της Louis τον Ιανουάριο του 2015. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αργότερα εκείνη τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Η Bullock, η οποία είναι μητέρα του γιου της Louis, 13 ετών, και της κόρης της Laila, 10 ετών, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Red Table Talk τον Δεκέμβριο του 2021. “Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Μοιραζόμαστε δύο όμορφα παιδιά- τρία παιδιά, τη μεγαλύτερη κόρη του [Randall]. Είναι το καλύτερο πράγμα που έγινε ποτέ”, δήλωσε τότε η Bullock.

Δεν θέλω να πω να το κάνεις όπως το κάνω εγώ, αλλά δεν χρειάζομαι χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος και αφοσιωμένη μητέρα”, είπε και πρόσθεσε: “Δεν χρειάζεται να μου λένε να είμαι πάντα παρούσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να μου λένε να αντέξω την καταιγίδα με έναν καλό άνθρωπο.”

Η Bullock είχε πει ακόμη ότι ο Randall είναι ένα εξαιρετικό “παράδειγμα” για τα παιδιά της.

Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Έχω έναν σύντροφο που είναι πολύ χριστιανός και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά αποτελεί παράδειγμα ακόμα και όταν δεν συμφωνώ μαζί του” και είχε προσθέσει:

“Είμαι πεισματάρα, αλλά μερικές φορές πρέπει να καθίσω και να ακούσω και να πω: Το λες διαφορετικά, αλλά εννοούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι δύσκολο να γίνω συν-γονέας γιατί θέλω να το κάνω μόνος μου”.

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, η μυατροφική πλευρική σκλήρυνση ή πλαγία μυατροφική σκλήρυνση (ALS), γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα, είναι εκφυλιστική διαταραχή του νευρικού συστήματος.

Η νόσος χαρακτηρίζεται από σπαστικότητα, δεσμιδώσεις και προοδευτική μυϊκή αδυναμία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυσκολία στην ομιλία, κατάποση και εν τέλει διακοπή της αναπνοής. Τα αίτιά της δεν είναι γνωστά στο 90% με 95% των περιπτώσεων (σποραδικές),ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι κληρονομική.[3] Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη νόσο.Η παλαιότερη γνωστή περιγραφή της νόσου έγινε το 1824 από τον Τσαρλς Μπελ.

Το 1869 ο Jean-Martin Charcot συσχέτισε πρώτος τα συμπτώματα με τα νευρολογικά προβλήματα και το 1874 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο όρος πλαγία μυατροφική σκλήρυνση, ενώ ενίοτε αναφέρεται και ως Νόσος Charcot . Η νόσος απέκτησε ευρύτερη δημοσιότητα στις ΗΠΑ όταν διαγνώστηκε με αυτήν ο αθλητής του μπέιζμπολ Lou Gehrig (έτσι η νόσος μνημονεύεται και ως Νόσος Lou Gehrig), ενώ προσέλκυσε αργότερα διεθνές ενδιαφέρον, όταν έγινε γνωστό ότι έπασχε από την νόσο ο διάσημος επιστήμονας Stephen Hawking.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα