Rosanna Arquette: Τροχαίο ατύχημα για την 63χρονη σταρ – Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε εμπορικό κέντρο του Μαλιμπού
Credit: imdb.com

Η Rosanna Arquette έπεσε με το αυτοκίνητό της στο εμπορικό κέντρο Point Dume Village στο Μαλιμπού την Τρίτη, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία στο PEOPLE.

Το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι στις 11 Ιουλίου, αξιωματούχοι έσπευσαν σ’ ένα περιστατικό στο Μαλιμπού, που αφορούσε σ’ ένα όχημα που έπεσε στο εμπορικό κέντρο Point Dume Village. Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Lily’s Malibu, ένα εστιατόριο στο συγκρότημα.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Rosanna Arquette ενεπλάκη σε τροχαίο περιστατικό στο Μαλιμπού”, είπε στο PEOPLE το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες για την 63χρονη ηθοποιό.

Την Πέμπτη, ο αναπληρωτής σερίφης είπε στο Fox News ότι “φαινόταν ότι η οδηγός είχε πιθανώς χάσει τον έλεγχο του οχήματός της” και πρόσθεσε ότι “τη στιγμή του συμβάντος, δεν φαινόταν να έχει τραυματισμούς.”

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σταθμού 71 του Λος Άντζελες είπε στους The Malibu Times ότι το άτομο που τράκαρε το όχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. “Ήταν λίγο ταραγμένη με αυτό που συνέβη“, είπε στο περιοδικό, προτού σημειώσει ότι το τρακάρισμα φαινόταν να ήταν αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας της οδηγού να παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Γύρω στις 9:45 π.μ., ένα όχημα που προσπαθούσε να παρκάρει, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη, αλλά αντί να κάνει όπισθεν, πήγε μπροστά και έριξε τρεις κολώνες που στηρίζουν την οροφή“, δήλωσε ο αρχηγός, που πρόσθεσε: “Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Είχαμε δύο τραπέζια κοντά, αλλά ευτυχώς δεν καθόταν κανείς εκεί”.

Εκείνη την ώρα, ο αρχηγός σημείωσε ότι οι πυροσβέστες περίμεναν μηχανικούς να φτάσουν στο σημείο, προκειμένου να κρίνουν αν το κτίριο ήταν ασφαλές για χρήση. “Είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα καταρρεύσει“, δήλωσε στους Malibu Times.

Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Fox News ότι “εκκρεμεί έρευνα” για την αιτία του δυστυχήματος και επιβεβαίωσαν ότι η οδηγός δεν είχε κάποιο θέμα λόγω αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα