Robert Cormier: Πέθανε στα 33 του ο ηθοποιός του “Heartland”
instagram/_robertcormier denisegrant1

Στα 33 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Robert Cormier, ο οποίος υποδυόταν τον Finn Cotter στην οικογενειακή δραματική σειρά Heartland, που προβάλλεται επί σειρά ετών.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σύμφωνα με τη νεκρολογία του, στην οποία μνημονεύεται ως αθλητής, ηθοποιός και μεγάλος αδελφός”. Η αιτία θανάτου δεν αναφέρθηκε στη νεκρολογία, αλλά η αδελφή του, Stephanie, είπε στο Hollywood Reporter ότι πέθανε σε νοσοκομείο στο Etobicoke του Οντάριο, λόγω των τραυμάτων που υπέστη από πτώση.

Όπως αναφέρεται στη νεκρολογία του μεταξύ άλλων “είχε πάθος να βοηθά τους άλλους και πάντα έψαχνε να πετύχει περισσότερα. Απολάμβανε τις κινηματογραφικές βραδιές με την οικογένειά του και θαύμαζε τον πατέρα του. Επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή είτε ήταν οικογένεια, συμπαίκτες και φίλοι. Η μνήμη του Rob θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το πάθος του για την τέχνη και τον κινηματογράφο, καθώς και τις τρεις αδερφές του που σήμαιναν τα πάντα για εκείνον“.

Ο Comier εμφανίστηκε στη 15η σεζόν της σειράς “Heartland”, υποδυόμενος το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Amy (Mitchell). Αναμένεται να εμφανιστεί στη 16η σεζόν, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός που προβάλλει τη σειρά όσο και οι υπεύθυνοι της σειράς, έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του ηθοποιού.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα