Richard Belzer: Πέθανε στα 78 του ο πρωταγωνιστής του “Law and Order”
Credit: Richard Belzer/ Instagram

Έφυγε από την ζωή, στα 78 του χρόνια, ο Richard Belzer, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Law & Order. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του. Ωστόσο ο θάνατός του έγινε γνωστός από μία ανάρτηση στο Twitter της Laraine Newman, ηθοποιό που έχει συνεργαστεί μαζί του, από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 μέχρι τη δεκαετία του ’80.

«Είμαι πολύ λυπημένη που έμαθα τον θάνατο του Richard Belzer. Αγαπούσα τόσο πολύ αυτόν τον τύπο. Ήταν ένας από τους πρώτους μου φίλους όταν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να κάνω το SNL. Βγαίναμε για δείπνο κάθε εβδομάδα στο Sheepshead Bay για αστακό. Ήταν ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους. RIP, αγαπημένε μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Μόλις έμαθαν την είδηση του θανάτου του ηθοποιού, σπουδαίοι σταρ στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένειά και τους φίλους του. Αυθεντικό και έναν από τους μεγάλους του Χόλιγουντ χαρακτήρισε τον Richard Belzer, ο κωμικός Marc Maron.

Ο Richard Belzer έγινε διάσημος ερμηνεύοντας τον ρόλο του ντετέκτιβ John Munch στη δημοφιλή σειρά Law & Order: SVU. Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 300 επεισόδια της αγαπημένης σειράς, υποδυόμενος τον εύστροφο και αιχμηρό John Munch για αρκετά χρόνια.

Η δημοφιλής ηθοποιός Mariska Hargitay, με την οποία είχε συνεργαστεί στην σειρά Law and Order, αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα γράφει:

«19 Φεβρουαρίου… ημερομηνία που απαγορεύεται να ξεχάσεις….. Αγαπητέ μας Richard Belzer, οι αξίες και οι διδασκαλίες σου ζουν μέσα μας και σε κάνουν αθάνατο. Πέρασες από τη ζωή μας σαν πεφταστέρι, αλλά η λάμψη του θα ζει πάντα στις καρδιές μας. Το να σε αγαπήσω ήταν εύκολο, αλλά το να σε ξεχάσω θα είναι αδύνατο, εσύ που γέμισες τις καρδιές μας χαρά. Σε ευχαριστούμε που μας έκανες πάντα να χαμογελάμε ανά πάσα στιγμή. Θα σε αγαπάμε για πάντα 🤍 Αναπαύσου εν ειρήνη 🕊 Είθε το αιώνιο φως να λάμπει για σένα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα