Πρίγκηπας Harry και Meghan Markle: Πέφτει η δημοφιλία τους
Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images

O Πρίγκηπας Harry και η Meghan Markle βλέπουν τη δημοφιλία τους να πέφτει στα τάρταρα μερικά 24ωρα πριν επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το YouGov διενήργησε δημοσκόπηση σε 1.692 ενήλικες νωρίτερα μέσα στον Μάιο σχετικά με το αν είχαν θετική ή αρνητική γνώμη για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν σήμερα, δείχνουν ότι η δημοφιλία του Χάρι έπεσε 26 μονάδες, κάτι που σημαίνει ότι μόνο 32% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη για τον πρίγκιπα, σε σύγκριση με το 58% που έχουν αρνητική άποψη. Πάντως, οι κάτοικοι του Σάσεξ έχουν θετική άποψη για το ζεύγος.

Επίσης, η δημοφιλία της Μέγκαν Μαρκλ έχει πέσει στα τάρταρα, με μόλις το 23% των πολιτών να τη βλέπουν θετικά ενώ δύο στους τρεις (63%) διάκεινται αρνητικά απέναντί της. Το ζεύγος είναι πιο δημοφιλές σε νεότερες ηλικίες. Περίπου το 42% των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών βλέπουν τον Χάρι θετικά και το 33% τον βλέπουν αρνητικά. Όσον αφορά στη Μέγκαν το 38% αυτής της ηλικιακής ομάδας τη βλέπει θετικά και το 36% αρνητικά. Ωστόσο, στις λοιπές ηλικιακές ομάδες η δημοφιλία τους σημειώνει “χαμηλές πτήσεις” ιδίως στους ανθρώπους ηλικίας 65 και άνω.

Αντιθέτως, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η πιο δημοφιλής προσωπικότητα στη βασιλική οικογένεια με 8 στους 10 Βρετανούς να έχουν θετική άποψη για εκείνη σε αντίθεση με το 12% που έχουν αρνητική άποψη.

Πηγή: enikos

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα