Πέθανε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με το λέμφωμα Burkitt
Πέθανε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης
Credit: Giwrgos Zagkliverhs/Instagram

Πέθανε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1).

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης είχε καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών και έπασχε από λέμφωμα Burkitt.

Ο αδελφός του τον αποχαιρετά μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

«Καλό ταξίδι αδελφέ μου τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…» έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας.

Το «αντίο» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας

«Κατέληξε στη 1 τα ξημερώματα – στον ύπνο του – ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης σε ηλικία 30 ετών, ο οποίος πριν 13 χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ. Ο Γιώργος με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών έδινε γενναία μάχη, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt μια σπάνια μορφή καρκίνου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στην οικογένεια – τους συγγενείς και φίλους του. Καλό παράδεισο να έχει εν σκηναῖς δικαίων» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Η μάχη του ποδοσφαιριστή με τον καρκίνο

Η μάχη του 30χρονου με αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου έγινε γνωστή πριν από μερικούς μήνες καθώς τα βίντεο που αναρτούσε από το νοσοκομείο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο δείχνοντας την αλλαγή στο σώμα και την εμφάνισή του από το Λέμφωμα Burkitt.

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα