Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Πανανάκης
Δημοσιογράφος
Credit: 123RF

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Φώτης Πανανάκης. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο του συναδέλφου δημοσιογράφου Φώτη Πανανάκη, ο οποίος απεβίωσε χθες, 15 Φεβρουαρίου 2024, σε ηλικία 77 ετών”, αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

“Ο Φώτης Πανανάκης γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1979 στην εφημερίδα «Πρωινή». Ακολούθησαν πολλές εφημερίδες, όπου εργάστηκε πετυχημένα ως συντάκτης ύλης για περισσότερο από 40 χρόνια: «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή»  και «Αδέσμευτος Τύπος».

Ο Φώτης Πανανάκης εργάστηκε πάντοτε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, και διαφύλαξε με συνέπεια τη δεοντολογία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του, τη σύζυγο και τα αγαπημένα του παιδιά και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η εξόδιος ακολουθία του Φώτη Πανανάκη θα ψαλεί αύριο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Γλυφάδα“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα